Tip! Garnier Optical Blur

Tusind tak for jeres mange god råd til mit frisørbesøg i går. Jeg endte med at få pandehåret klippet til, ligesom de fleste af jer foreslog. Dog blev det en lidt længere version. Og så fik jeg kun lige klippet spidserne, så håret kan blive langt. Selvom jeg nu også godt kan lide den kortere frisure. Uanset hvad føles det SÅ godt, og der er intet som nyklippet hår.

I dag har jeg bare tullet rundt derhjemme i nattøj hele dagen og lavet lidt praktiske ting. Min kæreste er hjemme hos en ven, så jeg fortsætter med at tulle rundt, haha. Egentlig vil jeg også bare lige tippe jer om, at nu er Optical Blur fra Garnier altså kommet i butikkerne. Bare hvis I ikke allerede har set det. Jeg har bl.a. fundet den i min lokale Kvickly til 109,95kr, og lige nu har Matas den faktisk på tilbud til 69,95kr. Find den HER.

Share:

6 Comments

 1. marie-louise posgaard larsen
  23. februar 2014 / 15:14

  Haps. Den nuppede jeg lige! og så endda gratis levering.

  • Lullumut
   Forfatter
   23. februar 2014 / 17:41

   Fedt at de har forlænget tilbudet! 😀 Det udløb faktisk i går..

 2. 22. februar 2014 / 22:21

  Jeg så produktet her i blogland et sted og måtte prøve den. Købte den for 69,95 i Matas, og den er bestemt lækker i konsistensen..men jeg kan virkelig ikke se, hvad resultatet ellers er? Jeg finder ingen umiddelbar effekt af den på huden 🙁
  Kan være man skal bruge den et par gange?

  Hm :/

  Kærligst,
  Mette

  • Lullumut
   Forfatter
   23. februar 2014 / 15:02

   Der er også blevet skrevet virkelig meget om det 🙂
   Hm. Måske har du bare utroligt flot hud? 🙂 Jeg har et par dybe rynker i panden, som bliver fyldt en smule ud næsten øjeblikkeligt. Og ellers kan jeg se det på mine porer på næsen. Prøv også at gøre det på en tør og ru vinterhånd. Bare et lille område og så se forskellen. Jeg prøvede produktet på min far, som har “havehænder”, og vi var begge meget imponerede. Det er øjeblikkelig effekt og ikke over længere tid.
   Håber det hjalp? 🙂

   • 23. februar 2014 / 21:24

    Bummelum – måske! Meeen har set billeder på google, hvor folk med skønhedspletter og rødme i huden bliver så fine. Det gør jeg ikke 🙁 Øv. Men prøver mig frem – den er i hvert fald lækker i konsistensen!

    • Lullumut
     Forfatter
     23. februar 2014 / 22:01

     Prøv kun at gøre det i halvdelen af ansigtet. Måske du alligevel kan se forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!