Til brunch i min nye strikkjole fra danske Imitz

Reklame

Husker du det danske mærke Imitz? Jeg havde selv helt glemt alt om det, lige indtil jeg var forbi et PR bureau og kigge rundt. Her havde de et stativ med den fineste efterårs- og vinterkollektion fra Imitz. Og jeg var solgt. Det er mange år siden, jeg sidst har lagt mærke til Imitz nogen steder. I mellemtiden har Imitz fået et stærkere brand og er blevet gjort mere moderne. Godt nok syntes jeg også engang, at Imitz var moderne, men jeg er selvfølgelig også blevet ældre med årene. Og måske vi bare matcher hinanden rigtig godt nu. Det synes jeg, men det kan du selvfølgelig selv bedømme ud fra billederne.

Læs også: En blå blondekjole og en sort læderjakke

Mit outfit

Sidste lørdag var jeg på Dalle Valle i Herlev og spise brunch med min kæreste og mine forældre. Der valgte jeg at hoppe i denne fine strikkjole fra Imitz. Faktisk havde jeg den også på om aftenen til en fødselsdag. Det outfit viser jeg frem senere, og så kan du selv se, hvor nemt kjolen kan dresses op, og ned. Om formiddagen havde jeg stylet den helt afslappet med sneakers og min denimjakke. Kjolen er dejlig blød og sidder ikke for stramt men lidt løst i det. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle hoppe i en tætsiddende strikkjole, men den her fungerer til UG. Den er fra Imitz eftersårskollektion og altså i butikkerne sådan ca. nu. Du kan finde en forhandleroversigt HER. Du kan også finde et lille udvalg af Imitz bl.a. HER. Og prøv lige at se denne hvide blondebluse, som er åh så pæn. Den er heldigvis også flyttet ind hjemme hos mig.


Imitz kjole // VILA jakke // Nike sneakers // Decadent Copenhagen taske

Erbs Denmark stjernetegnshalskæde // Daniel Wellington ur // Grøn ring fra hvisk


Kjolen er modtaget som gave, og jeg har selv valgt at skrive om den. Holdningerne er som altid mine egne. // Indlægget indeholder affiliate links.

Share:

7 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  5. oktober 2016 / 13:58

  Sikke en fin kjole – perfekt til efteråret 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   5. oktober 2016 / 20:56

   Tak! 🙂 Ja, den er helt perfekt nu, hvor det er blevet lidt køligt, brrrr… 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   5. oktober 2016 / 20:56

   Ja ik’, og den er så dejlig blød at have på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!