Things a Woman Should Know About Style

Til min fødselsdag fik jeg den her helt vildt fine bog af mine søde forældre. Jeg er ikke så meget til hverken de såkaldte coffee table books eller bøger om mode. Men denne her bog har fanget mig. Der er meget få billeder i den og en del tekst. Den kommer med gode råd og tips til at få sin egen personlige stil, og så er den også meget humoristisk. F.eks. står der “Too-tight t-shirts make your bust look like two pigs wrestling under a blanket”. Haha.

Jeg har kigget lidt rundt i den men skal helt sikkert lige have læst den fra ende til anden. Nu er det ikke verdens sværeste bog at komme igennem, og mange af tingene ved man jo i forvejen. Men den er hyggelig, og det er en dejlig, personlig gave. I kan bl.a. købe Things a Woman Should Know About Style HER. Er den slags bøger noget for jer? Jeg er desværre ikke så god til at få læst bøger, mens jeg er i gang med et studie, så jeg glæder mig utroligt meget til at blive færdig til sommer.

15 Comments

 1. Trine Lykke
  25. januar 2013 / 06:45

  Jeg elsker alle former for bøger om mode. Faktisk så meget at jeg i år har besluttet at droppe det månedlige magasin og i stedet købe et par bøger i stedet. De kigger jeg ret faktisk i igen og igen til forskel fra magasinerne…

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2013 / 11:17

   Det er rigtigt. Jeg har så skåret ned på bladene til fordel for blogs. Men alle 3 dele giver mig stor inspiration. Dog kan jeg godt se, at bøgerne er meget mere tidsløse 🙂

 2. Jasmina
  24. januar 2013 / 11:54

  Jeg kan rigtig godt lide den bøger om mode og stil, men helst også nogle hvor der er en del tekst i 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2013 / 11:16

   Der er ret meget tekst i denne, selvom det er i punktform 🙂

 3. Nanna Says
  22. januar 2013 / 21:13

  Bare coveret, og jeg er solgt 🙂
  Den lyder rigtig morsom! Vil virkelig gerne have nogle flere bøger i stil med denne, da de er ganske underholdende. Tak for et godt tip, Louise 🙂

  xx

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2013 / 11:14

   Den er simpelthen så fin 🙂
   Velbekommen, Nanna 🙂 Jeg glæder mig til at dykke dybere ned i den 🙂

 4. Milana - TastyPrettyThings
  22. januar 2013 / 20:09

  Jeg elsker at læse, men er så presset på tid på det seneste 🙁 Den bog kunne jeg godt tænke mig at ha’ 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2013 / 11:14

   Det samme her. Den er i hvert fald sød og ikke ret dyr, via linket 🙂

 5. Sidsel
  22. januar 2013 / 18:58

  Åh, jeg elsker den slags bøger (også coffee table books <3). Jeg ville have den bare da jeg så, at Audrey var på forsiden 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2013 / 11:13

   Den er også så fin bare at kigge på og have liggende 🙂

 6. Ida / Fashionlab
  22. januar 2013 / 12:23

  Den lyder bestemt Tak for tippet 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2013 / 11:13

   Jamen velbekommen da 🙂

 7. 22. januar 2013 / 11:53

  Ja – jeg er til bøger… selvom det godt kan være svært at få tid nok… men når en bog virkelig fanger… så slipper jeg den ikke (så bliver alt andet nedprioriteret)
  Glæder mig til at høre din anmeldelse, da jeg selv har haft kig på den… jeg er heller ikke så meget til coffee table books 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2013 / 11:13

   Det er i hvert fald sjældent, man lige går i en seng en time tidligere med en god bog 🙂 Ja, sådan har jeg det også, og det er derfor, jeg ikke skal læse ved siden af studiet 😉
   Jeg ved ikke lige, om der kommer en ydeligere anmeldelse, da det er en masse små punkter om at finde sin egen stil 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!