Tanker om 2017 og godt nytår

Tanker om 2017 og godt nytår

Da 2017 begyndte havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, hvad året ville indeholde. Det har på rigtig mange måder været et af de vildeste år til dato. Den eneste planlagte ting var en rejse til Thailand i januar. Og så var det muligvis året, hvor jeg ville blive gift. Men næsten alt andet har slået benene væk under mig.

Januar:

 • Jeg rejste til Thailand i to uger sammen med min mand (dengang kæreste) og lidt af svigerfamilien.
 • Jeg fyldte 31 år.
 • Min mand og jeg kunne fejre 13 år som kærester. Fejrer man egentlig stadig årsdag som kærester, når man er blevet gift?

Marts:

 • Min mand og jeg fik sat en dato for vores sommerbryllup og bad gæsterne om at reservere dagen.

April:

Maj:

 • Jeg fik nyt arbejde, på trods af min graviditet, og sagde samtidig op på min tidligere arbejdsplads.

Juni:

 • Min mand og jeg var til nakkefoldsscanning og fik set vores lille baby for første gang.
 • Jeg havde sidste dag på min arbejdsplads gennem fem år.
 • Mine søde veninder, søster, mor samt svigerinde overraskede mig med den dejligste polterabend.

Læs også: Året der gik – 2016

Juli:

 • Jeg startede på mit nye arbejde.
 • Min far fik ud af det blå konstateret dårligt hjerte og lå indlagt i en kort periode.
 • Jeg døjede med søvnbesvær pga. sovende hænder og arme i tre ugers tid.
 • Jeg holdt en uges ferie og tilbragte et par dage på Fejø sammen med mine forældre.

August:

 • Jeg var til MD scanning med min mand, og vi fik at vide, at det bliver en sund, lille dreng.
 • 19. august 2017 blev jeg gift med min mand på rådhuset. Sådan en dejlig dag.
 • Min mand og jeg rejste på en uges bryllupsrejse til Barcelona. Den dejligste tur.

Oktober:

 • Min far gik bort fra den ene dag til den anden. Han sov bare ind, og jeg nåede ikke at sige farvel.
 • Oktober var også måneden, hvor min far blev bisat. Det har været og er stadig en meget hård tid at komme igennem.
 • Sammen med min mand besøgte jeg Ystad Saltsjöbad for første gang. Et tiltrængt afbræk og en skøn bryllupsgave.

November:

 • På Fejø spredte jeg min fars aske ud i vandet fra en mole. Et bevægende øjeblik. Nu flyder han rundt derude.
 • Jeg kunne fejre 100 dages ægteskab med min mand. Verdens bedste af slagsen. Manden, altså.
 • De skønne kvinder i mit liv overraskede mig med det fineste baby shower.
 • Jeg havde sidste dag på mit arbejde, inden jeg gik på barsel i slutningen af måneden.

December:

 • Hele december har jeg gået hjemme på barsel. Ret hyggeligt egenlig.
 • Min termin hed 27. december, men indtil videre har min lille baby det alt for godt inde i maven.

Ja, som du selv kan læse dig til, har 2017 været et ret vildt og utroligt overvældende år. Det har været et år med især rigtig mange tudeture. Både de rare og de knap så rare. Og at være gravid oven i det hele og hormonramt har bestemt ikke gjort det nemmere. Jeg har nydt 2017 på rigtig mange måder. Hvis jeg kunne gøre én ting om, ville det klart være, at min far stadig var her. Desværre var det ikke op til mig.

Mine tanker om 2018

Hvis jeg kan sige det, må 2018 blive et helt specielt år. Året hvor jeg bliver mor og skal lære min lille søn at kende. Nuij, hvor bliver det spændende. Jeg kommer til at være på barsel meget af året. Præcis hvor meget har jeg ikke besluttet mig for endnu. Jeg glæder mig i hvert fald til at gå hjemme og få et afbræk fra arbejdsmarkedet. Har allerede vendt mig til at være væk. Og jeg glæder mig til at have både vinteren, foråret, sommeren og noget af efteråret med min søn. Det bliver så vildt. Udover at skulle være mor har jeg absolut ingen forventninger til året. Der er ingen ferier eller noget som helst planlagt. Jeg tager simpelthen en dag ad gangen. Og så glæder jeg mig til at kunne fejre et års bryllupsdag til august. Og til at spise bryllupskagen, der ligger i fryseren, haha.

Godt nytår

Til sidst vil jeg bare ønske dig et rigtig GODT NYTÅR! Tusind tak fordi du læser med. Det betyder altså mere end du aner. Jeg glæder mig til fortsat at skrive tekster og tage billeder i 2018. Muligvis i et lidt andet tempo i starten pga. en vis herre. Lad mig endelig vide, hvis der er noget, du gerne vil læse mere om – eller noget du har spørgsmål til.

Hvad er dine planer for i aften? Mine er, som du nok kan forestille dig, utroligt afslappede. Jeg skal være hjemme hos mig selv, og maden bliver hentet ude. Den er 90% tilberedt og skal bare lige varmes, anrettes og serveres. Dét glæder jeg mig ret meget til.

Tanker og klem fra Lullumut

4 Comments

 1. 6. januar 2018 / 23:27

  Jeg læser desværre ikke så mange blogs mere som tidligere. Hvilket er ærgerligt for din blog er en af de bedste. Jeg har læst om dit år og klikket mig igennem dine indlæg, super gode og velskrevet.
  Jeg glæder mig på Jeres vegne til den lille dreng som kommer snart. Det er så spændende og dejligt for Jer. Det er noget af det største at opleve i livet at blive forældre. Det kan ikke forklares, man skal selv opleve det.

  Min mand og jeg fejrer ikke kærestedag, men han er sød til at huske vores bryllupsdag og overraske med blomster og god mad. Generelt er han ret betænksom i hverdagen uden at der er nogen grund. Valentines day fejrer vi ikke, men han har altid blomster med hjem alligevel. Så jeg er meget tilfreds.

  Jeg ønsker dig et rigtigt godt nytår igen! Håber vi ses til hygge i det nye år. Vi fejrede nytår hjemme med mine forældre og bror. Vi lavede alt maden selv, alt for meget mad, som jeg var forbi naboerne for at dele ud 🙂 Der var alt for meget run på, så næste år tænker jeg at vi køber noget og noget laver vi selv. Du så på instagram hvad vi lavede. Efter midnat var vi forbi en nabo hvor der var andre naboer til hygge til kl. 4. AV av…jeg var træt i flere dage.

  Hils manden! KH Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   16. januar 2018 / 18:59

   Dejligt du stadig følger lidt med herinde på trods af travlhed 🙂
   Det er så dejligt at være blevet forælder, selvom det godt kan være lidt hårdt 🙂

   Dejligt din mand er så god til at forkæle dig 🙂

   Tusind tak og i lige måde. Ja, vi må finde en dag til at ses. Lyder som en dejlig nytårsaften 🙂

   Jeg hilser 🙂 Knus

 2. Tina KH
  31. december 2017 / 10:36

  Et rigtig godt nytår ønskes du!
  Jeg synes godt I kan holde kæreste år og ægtefælle år.
  Jeg var 16 da jeg mødte min ungdoms kæreste.
  Det med at du mistede din far pludseligt uden et farvel, det gør ondt og markerer sig dybt ind.
  Jeg mistede min mor på samme måde for nogle år siden.
  Jeg håber du/I i 2018 kan nyde jeres lille guldklump og hinanden som familie.
  Pga. sygdom skal vi være hjemme og holde et stille men roligt festligt nytår med fondue mv.
  Nyd jeres aften:-)

  • Lullumut
   Forfatter
   2. januar 2018 / 06:34

   Tusind tak, og i lige måde Tina 🙂 Tusind tak fordi du er så sød til at læse med og kommentere 🙂
   Ej, men det er godt du skriver det. Tænker også det er vildt hyggeligt at holde fast i den tradition, selvom man bliver gift 🙂
   Vildt. Jeg var 18 år, da vi blev kærester, og nu fylder jeg snart 32 år. Men vi havde kendt hinanden i 2-3 år forinden. Tror jeg var 15.
   Ja, det gør helt vildt ondt. Men der er så meget forbundet med det. Også fordi min mor pludselig er alene, og der er vildt meget praktisk i det. Hvad der er hendes, hvad hun kan og må etc. Og det kommer til at fylde i mindst et års tid frem. Jeg er ked af at læse med din mor <3 Ville ikke vide hvad jeg skulle gøre af mig selv, hvis jeg ikke havde min mor. Min mand mistede sin mor i november 2015, og det er så hårdt at forestille sig, fordi de var virkelig tætte.
   Tusind tak. Han er stadig ikke på vej ud 🙂
   Fondue lyder så lækker. Elsker selv fondue. Håber I havde en god aften, du og din datter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!