Strikkjolen fra Imitz dresset op til fest

Reklame

 

 

Da jeg fremviste dette outfit, teasede jeg også om et nummer to outfit i samme kjole. Om formiddagen var jeg ude at spise brunch med mine forældre. Og da kjolen er så behagelig at have på, besluttede jeg mig for at tage den på igen om aftenen. Why fix it if it ain’t broken. Om aftenen skulle jeg til fødselsdagsmiddag og en tur i byen. Så her ser du altså strikkjolen fra Imitz dresset op til fest. Jeg er bestemt ikke typen, der er god til at se mange muligheder i tøj. Men netop denne kjole gør det nemt for mig, fordi den bare er så pæn og enkel. Den er perfekt til efteråret, mens det endnu ikke er for koldt til at gå i strømpebukser.

Læs ogsåTil brunch i min nye strikkjole fra danske Imitz

Detaljerne

Jeg krøllede mit hår og satte det op i en skæv hestehale. Mit hår skulle egentlig have været halvt løst, halvt opsat, men sådan ville mit hår ikke den dag, haha. På de bare negle lagde jeg den flotte sølvgrå Graphite fra Chanel. På øjnene kom der pæn øjenskygge, og læberne fik lidt lipgloss. Hertil satte jeg en statement halskæde fra Glitter. Den har jeg haft længe, men den har aldrig været i brug før denne dag. Synes hurtigt sådanne halskæder kan blive for voldsomme til min stil. Den passer ganske godt til kjolen og dette look, hvis jeg selv skal sige det. Til sidst hoppede jeg op på en lille hæl og svang en festtaske over skulderen. Tasken købte jeg på et loppemarked hos Spejderne i Farum for mange år siden efterhånden. 25kr. fik jeg lov til at slippe for den, og jeg har brugt den rigtig meget.

Læs også: Ugens negle: Chanel Graphite

Nu vil jeg komme op og i tøjet. Jeg skal med min kæreste på spilloppemarked. Altså ikke et loppemarked med brætspil men derimod spil til gamle konsoller. Jeg håber, vi kan finde noget godt til Nintendo 64 eller til Nintendo GameCube. I aften skal min dejlige storesøster fejres, og mon ikke jeg kan få hapset endnu et par outfitbilleder der.


Imitz kjole // Glitter statementhalskæde // Vintage taske

Acne Alma støvler // Daniel Wellington ur // Chanel Graphite neglelak


Kjolen er modtaget som gave, og jeg har selv valgt at skrive om den. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

8 Comments

 1. Rene
  30. december 2016 / 23:07

  Wow, du er super flot i det outfit, og så er du bare så flot med håret sat i hestehale krøl.

  • Lullumut
   Forfatter
   31. december 2016 / 14:06

   Tusind tak! 🙂

 2. 25. oktober 2016 / 10:47

  Hvor ser du bare supergodt ud. Yndig halskæde også. Lyder hyggeligt med loppemarked!

  • Lullumut
   Forfatter
   27. oktober 2016 / 18:22

   Mange tak, Signe! 😀 Ja, halskæden er bare så fin. Det var en hyggelig formiddag med spilloppemarked 🙂

 3. Maria fra En verden af kunst
  23. oktober 2016 / 10:41

  En meget flot kjole som klæder dig godt 🙂
  Det passer så smukt til med dit flotte hår, halssmykket og tasken:-)
  Jeg har øvet mig i Halloween makeup og negle på min blog.
  Ønsker dig en skøn søndag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. oktober 2016 / 18:22

   Tusind tak, Maria – hvor er du sød 🙂
   Det lyder rigtig spændende. Må lige kigge forbi 🙂

 4. 22. oktober 2016 / 13:39

  Lyder som om i får en dejlig dag og spænde med spilloppemarked 🙂
  – Hvor er den bare fin din kjole, men synes altså også din halskæde er fantastisk flot 🙂

  Rigtig god lørdag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. oktober 2016 / 14:11

   Det var rigtig hyggeligt og sjovt at se nogle gamle maskiner og spil 🙂 Men nogle af spillene var godt nok i den dyre ende, så det blev desværre ikke til nogen nye..
   Kjolen er så flot, tak 🙂 Og halskæden pifter bare det hele lidt op 🙂
   Tak, i lige måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!