Stjernetegnshalskæde fra Erbs Danmark

ReklameDa jeg fyldte 30 år tilbage i januar, forkælede min søde veninde mig med en tur til massage samt denne fine stjernetegnshalskæde fra Erbs Danmark. Jeg er så glad for halskæden og har brugt den stort set hver dag siden. Først troede jeg det var en venindehalskæde, fordi min veninde havde præcis den samme halskæde på selv. Men så opdagede jeg de små forskelle i mønsteret, og hun forklarede, at det var hvert vores stjernetegn. Dog betegner jeg den stadig lidt som en venindehalskæde, haha. Der findes pt. et hav af forskellige stjernetegnshalskæder, men jeg er ret kræsen med smykker, og denne halskæde er perfekt. Helt enkel. Den er fra Erbs Danmark, det tidligere Erbs & Bjerke, og prisen på lige knap 200kr. er rigtig god. Jeg har fundet den bl.a. HER, HER og HER, hvis du gerne selv vil eje den. Den går under navnet Zodiac halskæde, og findes både i oxideret materiale samt sølv og guld. Jeg kiggede også lidt rundt blandt Erbs Danmarks sortiment, og der er nogle virkelig pæne blondesager, bl.a. blondeundertøj og blondetoppe. Se bare HER.  Kan du lide idéen om en halskæde med dit eget stjernetegn?

Indlægget indeholder affiliate links, men holdningerne er som altid mine egne

4 Comments

 1. Phoebe
  31. maj 2016 / 12:29

  Den er meget fin og enkel – super god gaveide også 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   31. maj 2016 / 20:50

   Ja, det har du ret i 🙂 Den er faktisk oplagt som studentergave :-

 2. 30. maj 2016 / 21:49

  Den er godt nok fin den halskæde. Jeg kan godt lide tanken om at de smykker man bærer har lidt personlighed over sig, det må man jo sige at ens stjernetegn har.

  Og så det så samtidig er en veninde halskæde gør det jo kun bedre 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. maj 2016 / 21:55

   Ja, det har du helt ret i. Jeg har faktisk næsten ikke brugt halskæder i flere år, men nu er jeg begyndt at gå med denne og blevet glad for det igen 🙂 Elsker at den er så personlig, på begge måder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!