Stem på mig til L’Oréal Trendsetter Search

Hjælp! Jeg har stadig rigtig meget brug for stemmer, så jeg kan gå videre til finalen i L’Oréal Trendsetter Search, hvor jeg kan blive Trendsetter for L’Oréal og komme med dem rundt i verden. Hvis jeg går videre, vil jeg selvfølgelig skrive en del om det her på bloggen, og på den måde, vil I også få glæde af mine oplevelser.

L’Oréal trækker de 10 finalister på tirsdag, og indtil nu har jeg desværre kun fået 12 stemmer i alt. Der er 100 danske bloggere, der er gået videre, og lige nu ligger jeg blandt de 90, som ikke går videre. Så jeg håber virkelig, I vil gå ind HER og klikke på vote. Det er kun muligt at stemme på mig én gang. Jeg ved, at nogle af jer allerede har stemt, og nogle af jer har haft svært ved at komme ind via linket. Jeg tror desværre, siden var meget ustabil i starten, men den virker stabil nu.

I kan se mit oprindelige indlæg med min make-up video HER, hvis I har har lyst. Det er den video, jeg skulle lave for at stille op til finalen. Af hjertet tak <3

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.dk

Share:

6 Comments

 1. Gitte Irene
  11. oktober 2014 / 18:09

  Stemt. Nu er du på 15. 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. oktober 2014 / 18:51

   Tusind tak! 🙂 <3

  • Lullumut
   Forfatter
   11. oktober 2014 / 16:42

   Æv 🙁 Det virker fint her..

 2. Ida
  11. oktober 2014 / 12:44

  Man kan desværre kun stemme en gang 🙁 Ville ellers gerne stemme igen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. oktober 2014 / 12:46

   Tak, det ved jeg søde 🙂 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!