Status på garderobeprojektet: Oktober

Vi er nået ind i november, og derfor er det blevet tid til at gøre status på mit garderobeprojekt. Det er gået rigtig fint med at få sat krydser ind i mit Excel ark hver dag. I starten huskede jeg det ikke lige, men nu er det blevet en vane. Sidder jeg ikke foran min PC en dag, så noterer jeg det bare ned i min notesbog og fører det så ind dagen efter.

Jeg har, åbenbart, uanede mængder af tøj, og det er kun en brøkdel, jeg pt bruger. Det er ikke noget, jeg vil gå for meget i detaljer med, men f.eks. har jeg 35 kjoler og nederdele, hvoraf kun 3 af disse blev brugt i oktober. Det er dælme ikke meget. Derfor skal jeg altså ikke have flere kjoler/nederdele lige pt. Det er godt at få det set sort på hvidt.

For 2 uger siden var jeg et par dage i Palma, så der fik jeg brugt både bikini, shorts og sandaler, men det der ikke er blevet brugt, ryger selvfølgelig ikke ud af skabet. Det var et par af jer nemlig lidt nervøse for. Jeg er selvfølgelig ikke helt ukritisk.

Ligesom flere af de andre bloggere, der pt. kører dette garderobeprojekt, er det meget de samme ting, jeg bruger. De samme støvler, tasker, smykker og tørklæder. Så jeg har altså nogle favoritter. Heldigvis. Jeg forsøger at kigge lidt på de linier, der ikke er krydser på og få brugt nogle af de ting, og her gør mit ark en kæmpe tjeneste for min garderobe.

I samme ombæring har jeg fået sorteret en del ting fra, som jeg med sikkerhed ved, ikke vil blive brugt længere. Noget af det er slidt eller slet ikke min stil mere. Jeg har lavet en sæk, som min mor får lov til at kigge i, og resten ryger ud eller kommer med på loppemarked til foråret. Derudover har jeg fået gang i Trendsales igen, hvor jeg fik solgt 2 ting i oktober. Det blev til 775kr. ind på min konto. Jeg er også begyndt at notere samtlige nye køb slavisk, og her fik jeg brugt 1.264,70kr. i oktober. De primære køb var nyt træningstøj, som var en nødvendighed, og den lyse jakke fra Mango. I november har jeg udkig på lidt mangler, og et halstørklæde er allerede på vej med posten. Derudover mangler jeg varme vinterstøvler og noget mere tøj til træning, så det er jeg på udkig efter.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

14 Comments

 1. 10. november 2013 / 22:50

  Hvor er det sejt at du får det gjort tænker jeg. Det har jeg ikke lige overskud til at få overblik. Men vildt du har 35 kjoler!! wow…. jeg skal nok ikke snakke, for jeg tror jeg har ca. 14 korte nederdele, men dem bruger jeg faktisk jævnligt. Jeg elsker nederdele!

  Men jeg har siden januar et excel ark hvor jeg noterer hvad der ryger ind og hvad der ryger ud. Jeg har haft god gang i den på TS, og jeg er glad for at jeg kan se at jeg faktisk har brugt ca. 1500,- pr. måned. Det synes jeg er ret godt klaret selv i betragtning af at der er røget en del lækre og dyre sager i garderoben. Jeg fortsætter med at notere ned, for det giver mig et overblik hvad jeg har købt i løbet af året, men også af økonomiske årsager. Det giver lige et overblik over mit køb.

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   11. november 2013 / 22:58

   Der er ikke noget stort i det, når skemaet først er lavet. Skemaet var den store del af det 🙂 Du kan starte stille ud med, hvad du har på en dag, og så har du en dag fyldt skemaet ud 🙂 Ja, jeg ved ikke, hvor de 35 kjoler og nederdele kommer fra 🙂
   Det er da også rimlig sejt 🙂 Jeg har ikke fået solgt mere, men det er interessant at notere mine køb ned 🙂

 2. 5. november 2013 / 09:13

  Spændende, Louise… jeg startede også op, men glemte det… så jeg må på den igen. (det nåede ikke at blive en vane… og pludselig var jeg langt bagud)
  Jeg vil elske at få det overblik du har nu – og jeg kan love dig, at jeg har også meget tøj… og det er egentlig ikke for, at få sorteret i det, at jeg vil gøre det… mere for at strukturere nye køb, så jeg ikke får for meget af én slags 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. november 2013 / 23:15

   Dejligt, du synes det 🙂 Ah, nej det kan jeg godt se. Men bare det at få lavet arket i sig selv giver jo også et godt overblik 🙂
   Haha, jeg er sikker på, du har en massiv samling 😉 Præcis, det er rart at kunne se, hvad man rent faktisk mangler i garderoben 🙂 Glæder mig til at høre nærmere..

 3. Trine Lykke
  4. november 2013 / 07:22

  Super sejt Louise. Jeg er også overrasket over hvor nemt det var at få skabt en vane med krydserne.

  Må lige kommentere på dine nederdele og kjoler… Hvor er det vildt! 35? Det kan jeg slet ikke komme mig over 😀
  – Men sejt du får sorteret noget fra, der er ingen tvivl om at det vil give et bedre overblik og lyst til t bruge flere ting fordi de er til at finde!
  Jeg glæder mig til næste update.

  • Lullumut
   Forfatter
   4. november 2013 / 20:34

   Ja, det er heldigvis til at få det gjort – jeg har da ikke misset nogen dage endnu 🙂 Haha, ja.. Det er nok lidt pinligt. Jeg forstår ikke selv, hvor det gemmer sig henne i skabet 😉 Det er nok der, jeg skal have solgt lidt ud i virkeligheden..
   Ja, jeg synes, jeg får plukket nogle ting ud, som jeg bare ved, ikke bliver brugt før om måske 5 år, haha.. Jeg glæder mig til også at følge med hos dig fortsat 🙂

 4. Line - Infashionwebelieve
  3. november 2013 / 15:38

  Fedt at kunne følge dit projekt Louise! Og du har ret, det hjælper af og til at se ens dårlige vaner sort på hvidt, for at opdage at der er nogle områder man måske kan og bør lave om på!
  Glæder mig til at følge den videre proces 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. november 2013 / 20:33

   Det er jeg glad for, du synes 🙂 Ja, jeg kan bare se, hvad jeg skal have mere af, og hvad der virkelig ikke skal mere ind af 😉 Jeg skriver igen om en måneds tid 🙂

 5. Ida
  3. november 2013 / 07:56

  Jeg har stadig ikke helt fundet ud af, hvad du gør. Skriver du alt dit tøj ind i excel? – selv det vil gøre mig forpustet 😉
  Du må vise mig det, for du har altså også givet mig blod på tanden til en ordenlig garderobe gennemgang 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. november 2013 / 11:25

   Haha, det kan du læse om i det andet indlæg, jeg skrev 🙂 http://www.lullumut.com/2013/09/30/indeksering-af-min-garderobe/ Ja, det er helt korrekt. Jeg har noteret alt ind i et Excel ark. Det lyder godt, jeg vil gerne komme og hjælpe dig en dag 🙂 Du kan også bruge en notesbog, som jeg skrev til Ida nedenfor 🙂

 6. Ida / Fashionlab
  2. november 2013 / 18:42

  Fedt med en opdatering Louise!! Jeg har haft en rigtig rigtig travl uge, men måske jeg skulle gøre det til et søndagsprojekt at komme i gang med sådan en liste? 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. november 2013 / 11:23

   Det er jeg glad for, du synes, søde Ida 🙂 Ja, puha. Jeg kan forstå, du nærmest lever på uni.. Ævsen. Ja, du kan jo tage en lille notesbog med dig i tasken og skrive i din i en pause. 1 side til bukser, 1 side til sko etc. Det SKAL jo ikke være i et Excel ark 🙂 Og så kan du notere, hvad du har på én dag ad gangen, så dine sider til sidst er udfyldt nedad 🙂 Glæder mig til at høre om det 🙂

 7. Trine
  2. november 2013 / 15:13

  Synes det er SÅ fedt at du gør det her… Faktisk så fedt at du lige har overbevist mig om at jeg da skal gøre det samme over min garderobe.

  Tak for inspirationen…

  • Lullumut
   Forfatter
   2. november 2013 / 15:14

   Haha, fedt Trine 🙂 Velbekommen. Jeg har jo bare fået inspiration fra en anden blogger. Ja, i gang med dig. Så ved du, hvad du skal bruge din weekend på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!