Status indlæg over 2012

Nu hvor 2012 er ved at rinde ud, er det passende med et statusindlæg over bloggen og mine oplevelser. Det bliver dog ikke det store indlæg med  køb og outfit for hver måned osv. Men en lille opsummering bliver det altså til samt et par ord om mine forventninger til 2013.

2012:

Lige omkring årsskiftet mellem 2011 og 2012 startede jeg et samarbejde med BlogHQ, som flyttede mig fra Blogger/Blogspot over på eget .dk domæne og lavede et fint design. Jeg var generelt glad for at være der og være en del af noget, og jeg havde nogle gode oplevelser via dem. I juni var jeg bl.a. i Århus og hilse på nogle af de andre søde BlogHQ bloggere, og i november var jeg inviteret udenlands til Marrakech med Rejseeksperterne. Det er nogle oplevelser, som jeg ikke har ville være foruden, og jeg har mødt de sødeste mennesker.

Det blev også året, hvor jeg endelig langt om længe fik langt penge til side og investeret i mit Canon EOS 600D spejlreflekskamera, som jeg den dag i dag ikke kan undvære. Det er et af mine bedste køb gennem årene, og jeg forstår ikke, hvorfor det burde være livets største beslutning fra min side. Det har i øvrigt gjort det nemmere for mig at deltage ved pressedage og modeshows, for det er bare lidt sjovere og nemmere at tage billeder med et ordentligt kamera. Jeg har været med til mange fede events i løbet af året, og jeg har nydt det lige meget hver gang.

Jeg havde ikke regnet med at skrive dette som et tilbageblik for 2012, men som I ved, har jeg inden for den sidste uge opsagt mit samarbejde med BlogHQ. Det var en hurtig og stor men god beslutning, som jeg ikke fortryder. Det er rart at kunne være 100% sig selv, og jeg har godt af at prøve nogle grænser af og selv bedømme og beslutte, om tingene skal ske nu eller om 1 uge. Nu glæder jeg mig bare til endelig at dukke op på Bloglovin’ oversigten igen.

Gennem året har jeg fået langt flere tilbud end tidligere, hvor jeg faktisk ikke rigtigt fik nogen, og der har derfor været en del sponsorerede indlæg på bloggen, ligesom der også har været vist enkelte PR gaver. Igen, det har ikke været så meget, men jeg har følt, at jeg skulle prøve det af, fordi det var nyt og spændende, og jeg har altid skrevet, hvis det var sponsoreret, eller jeg modtog et produkt som gave. Det vil jeg naturligvis fortsætte med at gøre opmærksom på, da det er lovpligtigt. Jeg vil så også sige, at jeg faktisk har sagt nej til rigtig mange sponsorerede indlæg den sidste tid. Min blog er mit frirum, og jeg skal kunne skrive om, hvad jeg føler for, og når jeg har lyst til det. Det er ikke et sted, hvor jeg skal tjene penge til dagen og vejen, for det har jeg mit fuldtidsjob til det.

I løbet af december er jeg begyndt at tilføje tags til mine indlæg, og det er jeg super glad og tilfreds med. Jeg ved ikke, om I har opdaget det, men de ligger i bunden af indlæggene, og der kan f.eks. stå “gina tricot”. Så kan I klikke på det, og frem kommer alt det, som jeg har skrevet om f.eks. Gina Tricot. Det er en mere enkel og hurtigere funktion end søge-funktionen.

2013:

Mht. de sponsorerede indlæg og PR-gaver som jeg nævnte under 2012, vil jeg forsøge at mærke meget mere efter i min mave, når jeg får et tilbud, og det håber jeg også, I vil kunne mærke her på bloggen. Jeg vil kun skrive om et produkt, hvis jeg virkelig selv kan stå inde for det og ville have skrevet om det, uanset om jeg fik produktet/pengene eller ej. Det er nemlig sådan, det skal være (for mig). Jeg håber desuden, at jeg fortsat vil føle mig godt tilrette her på .com domænet med mig selv ved styringen, og så regner jeg med at blive her og bare være mig selv.

På det mere personlige plan bliver 2013 et år i arbejdets og studiets tegn. Jeg er ved at færdiggøre mit HD 2. del studie og skal i gang med mit afgangsprojekt omkring februar. Så jeg vil det næste halve år fokusere 100% på job og studie, men jeg vil selvfølgelig fortsætte med at kigge herind og blogge. Om ikke andet er det en fantastisk mulighed for at overspringshandle, haha. Og når jeg så er færdig med studiet vil jeg kunne bruge mere energi herinde igen. Uanset hvad håber jeg der bliver tid i 2013 til både pressedage, events og modeshows, fordi der er bare ikke noget hyggeligere. I 2013 har jeg også besluttet mig for, at der skal investeres i en lille bil kun til mig, og så skal jeg til New York til efteråret. Så det skal nok blive super spændende alt sammen.

Hvis I er nået hertil, så tusind tak fordi I læste mit indlæg. Jeg håber, I fik bare en lille smule ud af de mange tanker oppe i mit hovede. Jeg vender tilbage i morgen for at ønske jer godt nytår og annoncere en vinder.

Share:

11 Comments

 1. Trine Lykke
  1. januar 2013 / 23:39

  Tak for en dejlig blog og al det arbejde du lægger i den.
  Personligt er jeg glad for din blog bliver mindre kommerciel, for det kan desværre blive for meget af det gode her i blogland. Det var af samme grund jeg selv opsagde samarbejdet med BlogHQ – samtidig med jeg ikke følte jeg selv havde kontrollen over bloggen.
  Jeg håber du bliver glad for dit egent domæne. Jeg følger dig i hvert fald forsat.
  Godt 2013 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. januar 2013 / 23:10

   Tak for de dejlige ord 🙂
   Ja, det er nemlig det, det kan. Og jeg har måske ladet mig rive lidt for meget med uden at tænke over “konsekvenserne”. 2013 bliver et anderledes blog-år for mig 😉 Nu må vi se, om der kommer nogle spændende tilbud hen ad vejen, som jeg ikke kan sige nej til 😉
   Du kan tro, jeg allerede nyder det 🙂 Godt 2013 til dig også – og pøj pøj med fødslen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. januar 2013 / 23:12

   Tak for de søde ord 🙂 Jeg glæder mig også og nyder allerede mit nye hjem 🙂 Så må vi se, om der kommer spændende tilbud, jeg ikke kan sige nej til 😉
   I lige måde – og pøj pøj med fødslen 😉

 2. Guapizimo
  1. januar 2013 / 13:27

  Godt status indlæg og det lyder som en spændende år du har i vente. Jeg synes det er fedt at du har valgt at stå på egne ben igen og så kan jeg godt forstå du håber på mere tid til events, modeshows mv. det gør jeg personligt også, så jeg håber det hele kan gå op i en højere enhed 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. januar 2013 / 13:56

   Tak skal du have 🙂 Der kommer til at ske noget stort i 2013 i hvert fald, og nøj hvor bliver det dejligt 😉
   Det glæder mig, at du synes om det. Jeg kan mærke helt ned i maven, at det er rart og en lettelse for mig. Det bliver rigtig godt i længden 🙂
   Jaa, det kunne være så hyggeligt at komme noget mere ud – og mødes 🙂

 3. 31. december 2012 / 12:20

  Dejlig indlæg søde og godt tilbage blik på de gode ting som 2012 har gjort 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. januar 2013 / 13:55

   Ja, det har i hvert fald været et begivenhedsrigt år 🙂

 4. Milana - TastyPrettyThings
  31. december 2012 / 09:12

  Det er nogle rigtig gode overvejelser du har gjort dig. Jeg håber alt det bedste for dig og din blog i 2013 🙂

  Knus Milana

  • Lullumut
   Forfatter
   1. januar 2013 / 13:53

   Tak 🙂 Jeg synes selv, det er nogle ting, jeg har lagt lidt ekstra mærke til i hvert fald 🙂
   Tusind tak og i lige måde 🙂 Glæder mig til fortsat at følges ad 🙂
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!