Spis is hos Bornholms Ismejeri

Spis is hos Bornholms Ismejeri

Spis is hos Bornholms Ismejeri

Spis is hos Bornholms Ismejeri

Spis is hos Bornholms Ismejeri

Spis is hos Bornholms Ismejeri

Måske er det bare mig. Jeg synes i hvert fald, at mange bloggere og Instagrammere befinder sig på solbeskinnede Bornholm denne sommer. I hvert fald dem, jeg følger. Det er også et godt valg, for det er den dejligste ø. Sidste sommer var jeg i sommerhus der en hel uge i august, og vejret var godt alle dagene.

Spis is hos Bornholms Ismejeri

Hvis du også er på Bornholm, eller skal dertil, vil jeg tippe om Bornholms Ismejeri (tidl. Ismejeriet Mermaid’s), som ligger i Svaneke. Dette ismejeri var et must på min to do liste, og jeg blev ikke skuffet. Foran og inden i det lille, gule hus, var der en lang kø af mennesker. Også i gårhaven omme bagved var der mange gæster den dag. Stedet er hyggeligt, og betjeningen er høflig. Er du ikke den store isspiser, kan du i stedet købe f.eks. milkshake, slush ice, frappé, frappuccio og affogato,

Bornholms Ismejeri laver is fra bunden fra lokal jerseygårdmælk, og det smagte rigtig godt. Både min kæreste og jeg nøjedes med et bæger hver med to kugler is i. Vi skulle nemlig også smage et par andre is den dag, høhø. For mit vedkommende blev det til granatæble og hyldeblomst. En dejlig frisk kombination. Min kæreste prøvede lakrids, som er vores all time favoritis, og salty caramel. Lakrids går du næsten aldrig galt i byen med, og salty caramel var helt fantastisk. Sidstenævnte kunne jeg faktisk godt sætte tænderne i i skrivende stund. Yummi. Sortimentet ændrer sig efter årstiderne og tilgængelighed.

Læs også: En solnedgangsis hos Sørup Is i Fredensborg

Bornholms Ismejeri har åbent alle dage fra påske til efterårsferien. Du finder det på Postgade 1-3 i Svaneke. Og har du ikke mulighed for at komme til Bornholm, må du “nøjes” med Mermaid’s hyggelige slik. Det kan købes i Magasin, Salling og Meyers Deli samt online. Produkterne er fremstillet af naturens råvarer og uden brug af kunstige tilsætningsstoffer.

Share:

6 Comments

 1. Michelle
  27. juli 2016 / 09:33

  Jeg er netop flyttet til Bornholm og kan kun tilskrive mig køen af fans af Bornholms Ismejeri, som Mermaids har skiftet navn til siden sidste sommer. Ejerne og den dejlige is er den samme. 🙂 Jeg kan glæde med at de netop har udgivet en isbog (Is Hele Året), med en masse lækre opskrifter, samt at deres is nu også fås hos Café Vand & Brød på Vesterbro i København. 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. juli 2016 / 20:05

   Ej hvor hyggeligt 🙂 Hvor er du flyttet fra, hvis jeg må spørge? Det plejer, desværre, som regel at være den modsatte vej..
   Tak for input 🙂 Jeg opdagede det, efter jeg havde udgivet indlægget. Fordi jeg skulle finde dem på Instagram. Ærgerligt de ikke har opdateret eller lukket deres gamle hjemmeside, hvor det slet ikke fremgår.. Jeg må skrive det som en kommentar 🙂 Dejligt ejere og is er bibeholdt 🙂
   Mmm.. Tak for tippet om at vi kan få fingre i det på Vesterbro 🙂

 2. Ida
  26. juli 2016 / 19:02

  Der ser hyggeligt ud og lækre is 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. juli 2016 / 20:03

   Det var også en hyggelig oplevelse, og isene smagte dejligt 🙂

 3. 26. juli 2016 / 09:12

  Mhmmm is. Det elsker jeg! Især Sorbet. Desværre kommer jeg ikke liiige til Bornholm 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   26. juli 2016 / 17:32

   Jeg elsker virkelig også is 🙂 Sorbet er så lækker. Jeg vælger ofte gerne en kugle med lakrids og en kugle med sorbet.
   Haha, nej jeg kommer desværre heller ikke lige til Bornholm. Øv. Der er heldigvis også gode is på Sjælland 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!