Sommerferie

Yay, så blev det min tur til at holde sommerferie. Det er jo forholdsvis tidligt på sommeren, men jeg holder også kun en uge i denne omgang, og så har jeg to uger til gode i august. Vejret har bare været så flot de sidste mange dage, så jeg tror, min sommerferie er perfekt timet. Dagene er stort set alle bookede med aftaler, indtil jeg skal på arbejde igen næste mandag. Bl.a. skal jeg til Polen og i Legoland. Det skal nok blive rigtig godt. Husk at følge med på både Instagram og Snapchat @lullumut.

To af de ting jeg håber på at få rigtig meget i brug her i sommerferien er solcreme og badetøj. Altså, solcreme er jo aldrig sjovt, men jeg har lært på den hårde måde, er det er nødvendigt. I år har jeg taget disse to solcremer fra NIVEA i brug. Begge er nogle, jeg har modtaget til test. De er gode på hver deres måde, men min favorit er NIVEA Sun Protect and bronze, fordi den sprayes på, haha. Jeg elsker, når produkter gør det nemt for mig. Samtidig går den ind og gør det nemmere for min hud at blive brun. Nu har jeg selvfølgelig kun brugt den kort tid denne sommer, men jeg synes, funktionen virker. Mine ben skal nemlig normalt have meget mere sol ved faktor 30, før der kommer noget farve, end det er tilfældet i år. Win. 200 ml kost 119,95kr. og kan bl.a. købes HER og i Matas. Den anden solcreme, NIVEA Sun Protect and refresh, er også ganske god. Kort og godt, så fedter den ikke, og den trænger tilmed hurtigt ind. Armen altså, hvor er det lækkert, at solcremer er blevet så gode gennem de sidste par år. Nu er der altså ingen undskyldning for ikke at bruge dem. Produktet indeholder 200 ml og kan bl.a. købes i Matas og HER til 99,95kr.

Bikinien er en ældre sag og fra The New Yorker. Jeg er normalt ikke til hvidt badetøj, men jeg synes, toppen sidder pænt, og motiverne er hyggelige. Er I gået på sommerferie, og hvad skal den bruges på, når tiden kommer?

Solcremerne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

2 Comments

 1. kathrine johansen
  5. juli 2015 / 00:04

  Skønne billeder og et velformuleret indlæg , håber du nyder din sommerferie 🙂

  Knus

  • Lullumut
   Forfatter
   7. juli 2015 / 22:50

   Tak! 🙂 Det kan du tro, jeg gør 🙂 Håber også du nyder din, hvis du er så heldig at have en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!