Sommer skønheder

Om sommeren bruger jeg egentlig færre skønhedsprodukter, end jeg gør i vinter halvåret. Det har nok noget at gøre med, at min hud generelt bare er pænere med lidt naturlig kulør. Derfor holder jeg mig gerne til et par gode cremer, lidt til at holde styr på lokkerne, en god duft og lidt på kinder, læber og vipper.

For tiden kører Cocopanda.dk sommerudsalg, hvor de har samlet mange sommer favoritter, og disse udskiftes ugentligt. Her er et par eksempler på, hvad de har med for tiden. Find sommerudsalget HER.

Jeg har funder lidt lækkert til sommer lokkerne fra Davines, Biosilk og Orofluido. Til ansigtet har jeg fundet en creme fra MD Formulations, som normalt er forholdsvis dyr men til at betale under udsalget. CLEAN duftene bliver jeg aldrig træt af, og for tiden drømmer jeg om deres sommerdufte i små størrelser, som er perfekte til at tage med på ferien. Hvilke produkter bruger I selv om sommeren? Og har I udset jer noget, der vil fungere godt til sommerkroppen?

Share:

2 Comments

 1. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  17. juni 2014 / 21:22

  Hej Louise

  Jeg har aldrig prøvet Bio Silk produkterne men ofte luret på dem. Er de gode? Og i så fald, hvad er godt ved dem? 🙂

  Bedste hilsner
  Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   17. juni 2014 / 22:13

   Åh, kære Anne. Jeg har desværre også til gode at prøve Biosilk. Min svigerinde har prøvet et af produkterne, som hun har været virkelig glad for. Jeg må og skal prøve det en dag 🙂 Så jeg kan desværre ikke hjælpe dig. Men det er noget med ingredienserne, som f.eks. er gode til tørre spidser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!