Som stjernerne står af Cora Carmack

Som stjernerne står var min anden læste bog i år. Jeg læste den ved poolen i Thailand i januar, deraf de skønne billeder. Desværre faldt den lidt fra hinanden pga. det varme og fugtige klima. Det skete heldigvis først under de sidste kapitler.

Læs ogsåTi små åndedrag af K.A. Tucker

Som stjernerne står af Cora Carmack

Titel: Som stjernerne står [Losing it]

Forfatter: Cora Carmack

Antal sider: 292

Udgivet: På dansk 1. april 2016 af Lovebooks.dk/Lindhardt & Ringhof

Originalt sprog: Engelsk

Pris/køb den her: 149,95kr. (vejl. udsalgspris). Bogen kan købes bl.a. HER.

Andre bøger i serien: Bogen Som stjernerne står er første bog i serien Losing it. I alt er der tre bøger. Det er ikke nødvendigt at læse bog nr. to eller tre. Men. Jeg har efterfølgende læst de to andre bøger også, og de er så gode. På hver deres måde. Så altså, jeg vil klart anbefale dig at læse alle tre, hvis du synes om første bog.

Handling:

Bogen Som stjernerne står handler om pigen Bliss. Hun er 22 år og jomfru. Da hendes bedste veninde Kelsey finder ud af det, bliver der gjort klar til den helt store bytur. Bliss har ikke planer om at tage nogen med hjem den aften. Derfor gør hun alt, hvad hun kan for at undgå fyrene i byen. Hun kan dog ikke undgå den lyshårede fyr med den britiske accent, som ender med at tage med hende hjem. Der bliver lagt op til det helt store, men Bliss får kolde fødder og forlader sin lejlighed. Dagen efter opdager Bliss, at selvsamme fyr, Garrick, er hendes dramalærer på studiet. Ups! På studiet går også Bliss bedste ven, Cade. Bliss begynder at se lidt til Garrick i det skjulte, og Cade erklærer sin kærlighed til Bliss.

Min mening:

Denne bog var mit første rigtige møde med Young Adult genren, og det er en genre, som tiltaler mig meget. Jeg er vild med at blive viklet ind i kærlighedshistorier og kan ikke slippe bøgerne igen. Sådan var det også med Som stjernerne står. Den er så god, og jeg læste den på kun et par dage. Jeg måtte bare vide, hvad der skete, da Bliss fandt ud af, hvem Garrick var. Og jeg var glad for at læse, at de så mere til hinanden. Måske var det også lidt det forbudte i, at han var hendes lærer, og hun var hans elev. De måtte for alt i verden ikke blive opdaget. Og midt inde i det hele dukkede en anden fyr op, som havde følelser for Bliss. Amen altså. Fin fin historie.

Hvilken bog har du sidst læst? Husk at du kan følge mine læseoplevelser hos Goodreads.

Bogen er modtaget som gave. Jeg har selv valgt at blogge om den. Holdningerne er som altid mine egne.

2 Comments

 1. 5. maj 2017 / 22:50

  Det kunne godt være man skulle overveje at læse den?
  super fed anmeldelse 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. maj 2017 / 09:08

   Det synes jeg helt sikkert, du skal gøre 🙂
   Tak, det er jeg virkelig glad for, du synes 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!