Sofabordet

Udviklingen i mit lille hjem sker stille og roligt. Bedst som jeg kan lide det. Først var det den grå væg i stuen og samtidig skrivebordet ud af soveværelset, og så var det et nyt to personers skrivebord. Sidste projekt har været at finde et nyt sofabord, som jeg også tidligere har skrevet om, og det er nu lykkedes. Faktisk var jeg så heldig, at det blev leveret på min arbejdsplads på min fødselsdag. Så det føltes næsten som en ekstra gave. Det er det egentlig også, for det er julegaven fra 2013 mellem min kæreste og jeg. Ja, det kan hurtigt blive et større projekt at finde det helt rigtige møbel, haha.

Sidste år så jeg mig lun på bønnebordet fra Designer Zoo, men i sidste ende kunne jeg ikke forligne mig med bønne formen til en hjørne sofa. Så vi endte altså med et rundt bord. Uden nogen hylde. Helt enkelt og minimalistisk, også i farverne. Og jeg er helt vild med det. Det er fra Via Cph og købt hos Boshop.dk. Vi har selv valgt farver, facon, kant, højde samt størrelse, og derfor gik der også ca. fire uger, inden det kom frem. Det har tre ben i stedet for fire, og dermed kan det kombineres med f.eks. et lavere bord, når vi engang får et større hjem. Kan I lide det? Næste projekt må blive rå trægulve og en ny sofa.

Share:

12 Comments

 1. 18. februar 2015 / 13:01

  Hold op det er altså flot!! jeg vil have det. Manden kunne ikke fordrage de 2 borde jeg havde sneget mig ind under hans skiferie. Så de er leveret retur. Han vil ikke have kopi varer i huset siger han. han siger det er rip of af bønnebordet….hmmm…det synes jeg ikke det kan sammenlignes.
  nå , nu er de altså ikke længere mere hos os 😉

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   18. februar 2015 / 22:50

   Tusind tak 🙂 Jeg er så glad for det, selvom min kæreste gerne ville have haft nummeret større, fordi det er lidt lille i det.
   Ej, de kære mænd altså 🙂 Jeg synes, de er super fine. Ærgerligt I ikke bare kan have dem på f.eks. din søns værelse. Heldigt de stadig kunne returneres, når det nu skulle være 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2015 / 20:28

   Tusind tak 🙂 Synes selv det er så fint 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2015 / 20:28

   Tak 🙂 Ja, det lykkedes endelig, haha 🙂

 2. Ida
  25. januar 2015 / 18:28

  Det er virkelig fint og passer rigtig godt ind 🙂
  Glæder mig til at se det live 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. januar 2015 / 22:09

   Tak søde 🙂 Ja, størrelsen er helt perfekt, så der er dejlig meget gulvplads nu 🙂
   Jaa, du må komme forbi til en kop kaffe, når du får tid engang i marts eller april 😉

 3. Karina
  25. januar 2015 / 15:05

  Hvor ser det bare fint ud 😉 Er vild med det 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   25. januar 2015 / 22:08

   Tusind tak 🙂 Jeg er også så glad for det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!