Smukke bh’er med blonder fra Hunkemöller

ReklameDet var ikke kun de fire fine basistoppe, der flyttede ind forleden. Sammen med dem flyttede nemlig også disse to smukke bh’er med blonder fra Hunkemöller ind. Bh’er og undertøj i særdeleshed er en smagssag. Og med delikate blonde bh’er som disse, skal du desværre ikke have ret store bryster, før end de ikke kan bæres. Personligt er lige netop denne type bh’er nogle jeg vil bruge privat eller under en sommertop. F.eks. en i oversize silke eller satin. Jeg har nemlig lidt større end små bryster, og de har det altså bedst i en bh med noget mere støtte.

Mine valg

Den sorte bh er en Galloon blondebralette. Jeg kunne slet ikke stå for den fine kant under brysterne. Så pænt som det smyger sig over kroppen. Prisen på den er 199,99kr, hvilket må siges at være en meget almindelig pris for en bh. Den findes desværre umiddelbart kun i sort.

Den anden bh er lidt mere frisk i farven og mere hverdagsagtig end den sorte. Den hedder Fancy Lace Longline Bralette. Puh, sikke et langt navn, haha. Den minder mig rigtig meget om den populære Lulu bh fra Femilet. Den har jeg haft mange af. Dog kan jeg godt lide, at denne har smalle stropper, så den også kan bruges under en top med spaghettistropper. Det savnede jeg virkelig ved Lulu bh’en. Prisen for denne koralfarvede sag er netop nu 100kr, nedsat fra 199,99kr. Den findes også i blå, grå og sort HER.

Jeg elsker smukke blonder, og for mig går de aldrig af mode. I min garderobe har jeg f.eks. en sort blondekjole, som jeg købte for over fem år siden. Den hører godt nok til min slankere periode, men den er klassisk og stilfuld og går aldrig nogensinde af mode. For mig. Love it.

Undertøjet er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

10 Comments

 1. 28. juli 2016 / 21:35

  Uh hvor er de fine!! Virkelig flotte stylings/billeder også 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2016 / 22:16

   De er så fine. Tusind tak, det er jeg glad for, du synes 🙂

 2. 28. juli 2016 / 21:09

  Hvor er de flotte! 🙂 Den sorte er jeg helt vild med 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2016 / 22:15

   Mange tak, søde 🙂 Ja, den sorte er jeg altså også pjattet med 🙂

 3. Ida
  27. juli 2016 / 17:53

  Hvor er de fine! Særligt den sorte, kan jeg rigtig godt lide. Dog tror jeg desværre, at mine bryster er lidt for store til, at sådanne BHér ser pænt ud 🙁

  • Lullumut
   Forfatter
   27. juli 2016 / 20:12

   De er vildt fine 🙂 Ja, den sorte er lidt anderledes og cool 🙂 Som Stine skriver nedenfor, skal der være lidt fordele for at have små bryster 😉
   Men du kan også sagtens finde flotte, feminine bh’er til større bryster, også hos Hunkemöller 🙂

 4. 27. juli 2016 / 14:58

  Jeg ville ønske at jeg kunne have den slags bh på, men der hører jeg til den gruppe af piger med større bryster, og hvis støtten ikke er der bliver man virkelig træt i ryg og skuldre 🙁
  Men de er så flotte!!

  • Lullumut
   Forfatter
   27. juli 2016 / 20:11

   Ja, det kan jeg sagtens sætte mig ind i. Jeg ville heller ikke kunne bruge sådan en bh hver dag, men det er altså rart i varmen eller f.eks. under en pæn top 🙂 Hunkemöller har heldigvis også mange pæne bh’er til almindelige og store bryster 🙂
   De er virkelig flotte, ja! 🙂

 5. 27. juli 2016 / 14:41

  Hvor er de bare fine! Der skal være lidt fordele ved at have små bryster 😛

  • Lullumut
   Forfatter
   27. juli 2016 / 20:08

   De er nemlig så fine, og meget forskellige 🙂 Haha, ja du har da så meget ret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!