Smag på byen Nordsjælland

Som forholdsvis ny i Nordsjælland har jeg mine øjne og ører åbne for, hvad der sker i både min by, min kommune og resten af Nordsjælland. Det hele er stadig meget nyt for mig, og jeg kender ikke til ret mange eller meget her. Men det skal jeg nok få lavet om på.

Forleden faldt jeg over en annonce for konceptet Smag på byen Nordsjælland i min lokale ugeavis. Smag på byen finder i øvrigt også sted i Aarhus. Der hedder det så bare Smag på byen Aarhus. Konceptet Smag på byen minder meget om konceptet Dining Week, som du højest sandsynligt allerede har hørt om, hvis du bor på Sjælland.

Smag på byen Nordsjælland finder sted den 31. marts – 10. april 2016. Der er 26 tilmeldte restauranter, og det koster 225kr. for tre retter. Nogle af de tilmeldte restauranter er:

  • Brede Spisehus, Kgs. Lyngby
  • Bryggeri Skovlyst, Værløse
  • Madam Sprunck, Helsingør
  • No 22 Bistro, Rungsted Kyst
  • Restaurant Krydderiet, Hillerød
  • Skovshoved Hotel, Skovshoved
  • Sushi Lovers, Charlottenlund
  • Tisvilde Bio Bistro, Tisvilde

Det ser desværre ud til, at nogle af restauranterne allerede har udsolgt, men jeg kan til gengæld se på Facebook siden, at nogle restauranter får frigivet flere borde, så det er bare med at være hurtig. Der er stadig en del ledige borde inde på bestillingssiden. Nåede du ikke at få bord i hverken Nordsjælland eller Aarhus i denne omgang, kan du skrive dig op til at få en mail næste gang Smag på byen afholdes. Det vil jeg skrive mig op til med det samme.

Har du hørt om konceptet Smag på byen og måske allerede bestilt bord? Jeg skal lige have hørt min kæreste, når han kommer hjem fra job, om vi skal få fat i et par billetter. Det er en super god måde at lære mit nye område at kende på. Og du behøver selvfølgelig heller ikke at bo i Nordsjælland for at deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!