Slut med amme-bh

For blot få uger siden stoppede jeg helt med at amme min søn. Jeg havde besluttet mig for at stoppe, når han fyldte et år, for efter der har babyer ikke det samme behov for modermælken, som de har det første år. Jeg kunne ikke helt greje, hvordan jeg skulle stoppe, men heldigvis afviste han mig selv, så det gik nemt.

Da jeg stoppede med at amme, var det helt naturligt slut med at bruge amme-bh. Altså, de er da behagelige nok men også meget lidt sexede. Og da mælken stoppede med at løbe til, kunne jeg heller ikke udfylde dem på samme måde. Mine amme-bh’er, altså.

Læs også: De sødeste tøfler fra Hunkemöller

Hvad gjorde jeg så? Jo, jeg klikkede selvfølgelig ind hos Hunkemöller. En af mine yndlings undertøjs-pushere. Kort og godt, så har de et stort udbud i en fin kvalitet til gode priser. Og ja, så har de altså meget mere og andet end undertøj. Senest har jeg opdaget brudelingeri, Fila sko, undertøj og nattøj til gravide samt onesies til børn. Det kan altså godt betale sig at kigge kategorierne lidt igennem.

Life Is About Pretty Moments – Enjoy This One

Nå, men nu til hvad jeg har bestilt. Mit issue var jo bh’er. Og efter både ni måneder som gravid og knap 13 mdr. med amning, var det altså længe siden, jeg sidst havde købt og brugt almindelige bh’er. Så. Jeg satsede og bestilte en almindelig T-shirt bh i sort i min “normale” størrelse. Ikke at noget længere er normalt. Og den passer. Juhuu. Dernæst ville jeg gerne bestille noget sikkert. Noget som jeg vidste ville sidde pænt og passe. Derfor blev det til et par af de pæne Nola bralette i sort og i mørkeblå. De sidder så pænt og er så rare at have på. Rigtig gode til en lille barm. Og så føles det ikke så voldsomt at sige endeligt farvel til amme-bh’en.

OBS! Vil du gerne bestille lidt undertøj fra Hunkemöller, kan det godt betale sig at bestille i dag, hvor der er Member Days og 20% rabat på en hel masse ting samt fri fragt.

Jeg besluttede mig også for at bestille lidt trusser med, når nu jeg var i gang. Det er jo noget, der bliver brugt hver dag, og sådan et par gamle, forvaskede trusser er altså ikke noget at råbe hurra for. Jeg gik med sådan en 2-pak med Kim micro string og nogle basis g-strenge. Alle sammen i sort. Pæne, behagelige og matcher det hele. Hvis du nu synes, det jeg har vist er røvsygt, så har Hunkemöller altså også noget i den mere vovede genre. Siger det bare.

Links: T-shirt basic bh // Nola bralette // Kim micro string // Usynlig basis-g-streng


Undertøjet fra Hunkemöller er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


Share:

2 Comments

 1. Camilla Cecilie
  24. februar 2019 / 16:35

  Jeg er ret vild Hunkemöller, der er noget for enhver smag, også til større bryster. Jeg har selv lige klikket et sæt nattøj hjem, som jeg glæder mig til til at holde søndag i 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   25. februar 2019 / 09:55

   Hvor er det dejligt at læse 🙂 Ja, det er der nemlig.
   Fedt. Jeg har selv flere sæt nattøj fra Hunkemöller, og det er så dejligt at sove i og tulle rundt i i weekenderne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!