Skyr med topping

Jeg er desværre ikke så god til at spise morgenmad i hverdagene. En meget dårlig vane jeg har fået de sidste par år. Dog sørger jeg for nogle gange at have en yoghurt eller knækbrød med på job, så jeg altid har lidt ved hånden. Når det er weekend, går det straks bedre med at få spist morgenmad. Skal jeg hygge med min kæreste bliver det gerne lidt brunch agtigt med forskellige ting såsom æg og kalkunbacon, og er det bare mig, nyder jeg gerne en skål med mælk, yoghurt eller skyr samt lidt knas. Lige for tiden er det Cheasy’s skyr yoghurt samt Svansø’s skyr topping, der hitter hos mig. Begge dele smager utroligt godt. Toppingen er med solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner, tranebær, abrikos, hasselnødder samt kokos. Det er lidt anderledes for mig med alle kernerne, men det føles godt og sundt. Hvad er jeres foretrukne morgenmad? Jeg elsker jo brunch, men det er desværre ikke helt sundt i længden, haha.

Share:

6 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  15. marts 2015 / 10:10

  Det ser super lækkert ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. marts 2015 / 19:35

   Og det smagte mindst lige så lækkert 🙂

 2. 15. marts 2015 / 07:24

  Jeg spiser skyr hver dag. Synes det er så dejligt nemt og giver en god mæthedsfornemmelse. Jeg spiser den natural og kommer så hakkede, ristede hasselnødder, æble, banan og kanal (som øger ens forbrænding) på. Smager SÅ godt og kan virkelig anbefales. Og så tager det ikke mere end par minutter at bikse sammen.

  • Lullumut
   Forfatter
   16. marts 2015 / 19:34

   Det er også så lækkert og samtidig fedtfattigt 🙂 Præcis, og nemt og mættende 🙂 Det lyder lækker – må jeg prøve 🙂

 3. 14. marts 2015 / 17:15

  Hvor ser det bare lækkert ud! 🙂 Er også stor fan af skyr i hverdagene, når tiden er til det 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. marts 2015 / 19:33

   Skyr kan gøres virkelig appetitligt og varierende, så det aldrig bliver kedeligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!