Skrivebordshjørnet

Jeg har jo slet ikke fået vist jer mit nye skrivebordshjørne, så det kommer her. Håber virkelig I vil tage godt imod det, for det er nemlig ikke 100% færdigt. Jeg bor i en 2 værelses lejlighed, og i dag står skrivebordet inde i et hjørne af stuen op mod sofahjørnet. Det fungerer utroligt godt. I 6 år stod det inde i soveværelset, og jeg er meget glad for nu at have et soveværelset, som ikke længere er et kombineret rum. Det er altså også lidt hyggeligere, at både min kæreste og jeg kan sidde med hver vores PC inde i stuen. Før havde vi en stor 2-delt reol i stuen, som vi kun brugte til opbevaring af bøger, cd’er mv, og den savner jeg ærlig talt ikke. Der er kommet så meget mere luft ind i stuen.

Udgangspunktet for skrivebordshjørnet kan I se HER. Min kæreste og jeg blev enige om, at væggen skulle være grå for et lidt blødere look. Både skrivebordet og stolen havde vi i forvejen, så væggen passer med både bordbenene og stolen. Idéen var et langt og smalt skrivebord, så vi begge kunne sidde der. Det skrivebord vi havde besluttet os for, viste sig desværre at være 3-5 cm. for langt i forhold til dørkarmen. Og nu hvor vi går med seriøse flyttetanker, har jeg valgt ikke at gøre mere ved det hjørne, for det fungerer yderst optimalt. Ok, en ledningskjuler ville ikke være tosset. Den grå maling er løbet lidt jf. billederne, men det har jeg fået korrigeret efterfølgende. Nå, hvad synes I om det? Jeg kan selv ret godt lide det minimalistiske look og vil forsøge mig med noget lignende i vores kommende hjem.

Share:

21 Comments

 1. Pingback: Sofabordet |
 2. BRUUN by BRUUN
  27. marts 2014 / 16:12

  Så fint et skrivehjørne – dejligt lyst og indbydende, Louise 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   29. marts 2014 / 19:15

   Tak! 🙂 Det er blevet bedre, end jeg havde turde håbe på 🙂 Er virkelig blevet glad for det hjørne.

 3. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  27. marts 2014 / 12:49

  Ser super godt ud 😉
  klassisk men stadig med lidt kant!

  • Lullumut
   Forfatter
   29. marts 2014 / 19:14

   Tusind tak 🙂 Ja, jeg synes nemlig heller ikke selv, at det er kedeligt 🙂

 4. Mille Emilie
  26. marts 2014 / 23:04

  Fornuftigt at vente med at bruge tid og energi på for mange ændringer hvis i alligevel (måske) skal flytte 🙂 Synes det er virkelig fint med den grå væg, det bløder det hele lidt op!

  • Lullumut
   Forfatter
   26. marts 2014 / 23:18

   Præcis 🙂 Det her er jo et lille projekt. I hvert fald sammenlignet med jeres murstensvæg etc. 😉 Gik faktisk i gang med det, før vi blev enige om, at tiden er inde til noget større. Og vi skal flytte 🙂 Vi har lige et badeværelse og et hegn til haven, der skal gøres lidt ved her i marts/april. Og så er vi faktisk klar til at sætte til salg.
   Tak 🙂 Jeg var lidt skeptisk undervejs, men det passer bare så godt ind.

  • Lullumut
   Forfatter
   26. marts 2014 / 23:02

   Tak! 🙂 Meget basic..

 5. 26. marts 2014 / 22:01

  Ej hvor er det bare fint – så hyggeligt med de friske blomster og elsker farverne! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. marts 2014 / 22:12

   Tusind tak 🙂 Friske blomster gør virkelig meget. Synes den hvide farve er god mod den grå væg. Og den grå væg er meget friskere end bare en hvid væg 🙂

 6. Trine Lykke
  26. marts 2014 / 20:05

  Kan godt forstå du nyder at have computeren ude af soveværelset, det betyder rigtig meget at have et “rent” soveværelse.
  Er det egentlgi herfra du blogger, eller har du også en bærbar? 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. marts 2014 / 20:28

   Jeg er så glad for den løsning. Det betyder meget at kunne lukke døren, så jeg ikke kan høre min kæreste klikke med musen. Han går en del senere i seng end mig, da han også møder senere på job. Det har været et stort issue for mig tidligere, altså klik lyden 🙂
   Godt spørgsmål 🙂 Det er faktisk min kærestes PC på billedet. Jeg sidder oftest med min bærbare ved spisebordet. Nogle gange tager jeg den hen til sofaen eller skrivebordet, hvis der ikke er optaget.

 7. Ida
  26. marts 2014 / 17:13

  Søde pige det ser jo virkelig godt ud!! Jeg er stor fan 🙂 Og synes at det gør det lidt mere lækkert med de sort/grå/hvide farver 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. marts 2014 / 17:19

   Ih, tak altså 🙂 Mit første “bolig DIY projekt” 🙂 Jeg er altså også selv ret tosset med de rolige farver 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. marts 2014 / 17:18

   Skønt at høre, tusind tak 🙂

 8. Karina
  26. marts 2014 / 10:47

  Hvor er det fint 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. marts 2014 / 17:18

   Mange tak! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!