Skøn på budget i januar

Det er desværre de færreste, der har en loaded konto her i januar måned. Mine penge denne måned går til mit HD-studie (dog den absolut sidste indbetaling, yay), og så er der altså ikke nogen penge tilbage til mig selv.

Billigvoks.dk har været så søde at sende mig lidt skønhedsprodukter i gave, og disse ting er rent faktisk noget, som de fleste af os har råd til her i januar. Neglelakken “Pure Pearlfection” fra Essie kan købes til 79kr, mens EOS læbepomaden “Sweet Mint” kan købes til 49kr. Hårnålene fra Pretty Fashion kan købes for blot 15kr. I alt er der her for 143kr, og så kan jeg både få smukke negle, bløde læber samt sætte håret pænt. Perfekt.

Neglelakken har været på min ønskeliste længe, for jeg elsker de her “Luxeffects” med glam og glitter, og Essie er også et godt mærke. Nu er jeg bare på jagt efter de 3 sidste fra serien. Læbepomaden er en af mine ultimative favoritter til læberne, og hårnåle bruger jeg stort set hver dag. Hvad er jeres budget favoritter?

For god ordens skyld skal jeg lige nævne, at jeg har modtaget produkterne som gave.

Share:

17 Comments

 1. BRUUN by BRUUN
  15. januar 2013 / 19:46

  FEDE køb – jeg ELSKER bare udsalg 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   16. januar 2013 / 23:17

   Jaa, os mig 🙂 Kunne godt have udsalg hele året 😉

 2. Maria - Garderobeskabet
  13. januar 2013 / 18:57

  Lækre sager, har længe villet prøve den der læbepomade.

  Mine budgetbeautyfavoritter må være min rensemælk fra Änglamark, dag- og natcreme fra Matas Natur og et par ultrabillige makeuppensler fra ELF 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. januar 2013 / 23:12

   Den er så god, den må du love mig at prøve en dag 🙂
   Det er rigtigt, jeg husker, du er glad for Änlamark 🙂 Det er også bare 3 gode mærker, du nævner der 🙂

 3. Nanna
  13. januar 2013 / 12:07

  Jamen, det er jo vist favoritter vi alle sammen kan bruge. Jeg er også rigtig glad for læbepomaderne fra Eos 🙂 De er virkelig lækre synes jeg. Jeg har endnu ikke prøvet nogle af Lux Effects lakkerne fra Essie, men den du viser der ser bestemt anvendelig ud.

  • Lullumut
   Forfatter
   13. januar 2013 / 18:22

   Lige netop 🙂 De er bare så gode og samtidigt hyggelige og fine at se på 🙂 De er så flotte. Måske skal jeg lave et indlæg med det alle 3 på en gang 🙂

 4. Milana - TastyPrettyThings
  12. januar 2013 / 19:52

  Hvor lækkert! Neglelakken er superfin! Dejligt med gaver 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. januar 2013 / 17:57

   Det er ikke nogle dårlige ting 😉 Jaa, elsker gaver – og især når det er ting, man har ønsket sig 🙂

 5. Ida / Fashionlab
  12. januar 2013 / 17:00

  Ihh – Jeg fik faktisk den læbepomade i julegave – Måske det var på tide at tage den i brug? 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   13. januar 2013 / 17:57

   Haha, så skal du da se at tage den i brug 🙂 Den er simpelthen så god 🙂

 6. Tine
  12. januar 2013 / 14:42

  Mmm, Eos! Jeg elsker deres læbepomader! Ved ikke helt hvad min budgetfavorit er. Måske min sukkerscrub fra Matas naturserie, den er virkelig god! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. januar 2013 / 17:52

   Eos er jo det bedste 🙂 Dejligt at høre der er flere fans 🙂 Lyder også godt 🙂 Jeg har en scrub fra Matas, men den er dog ikke fra naturserien 🙂 Den er ellers god. Med citrus.

 7. Didda
  12. januar 2013 / 14:20

  Min budget farvorit må nok være min nivea creme, som jeg bruger hver morgen efter jeg har været i bad.

  • Lullumut
   Forfatter
   13. januar 2013 / 17:48

   Nivea er også både god og billig 🙂 Jeg har selv 4-5 Nivea produkter. Er dog bare ikke fan af den klassiske blå krukke, den er for fed til mig.

 8. Jadore blog
  12. januar 2013 / 13:18

  Den læbepomade må jeg altså snart prøve en dag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. januar 2013 / 17:47

   Synes jeg, du skal gøre – den er så god 🙂 Omened mint er lidt prikkende på læberne 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!