Skønhedsprodukter jeg ønsker mig for tiden

De fleste kvinder er vilde med enten sko eller tasker. Eller måske endda begge dele. Jeg er også vild med sko og tasker, men det er begrænset, hvad jeg har plads til i min toværelses lejlighed, og samtidig kan jeg kun have et par sko og en taske i brug ad gangen. Min kærlighed falder derfor lidt anderledes. Se, den falder nemlig på skønhedsprodukter. F.eks. har jeg altid haft svært ved at gå ind i Matas uden at komme ud med min. et skønhedsprodukt. Det samme gælder, når jeg er på ferie, og især i udlandet er det “slemt”, haha. Jeg skal ind i samtlige skønhedsforretninger på min vej, også selvom det er samme kæde, for tænk nu hvis de havde et andet sortiment, haha. Faktisk betyder det så meget for mig, at jeg har Matas i tankerne, nu hvor jeg kigger på ny bolig. Kan huske jeg sad og kigge på et hus her for nyligt og tænkte, at det var virkelig langt væk fra alting. Men så opdagede jeg til min glæde et lokalt center tæt på, og der lå sørme en Matas, og ja så var min lykke gjort. Og ellers har de jo heldigvis en webshop, jeg kan benytte, hvis jeg kommer alt for langt ud på landet.

Jeg har fået mig en to-do-list app på min telefon, og hver gang jeg ser et skønhedsprodukt, jeg ønsker mig, plotter jeg det ind i min app under projekter. Og så giver jeg de forskellige produkter en prioritering efter, hvor højt jeg ønsker mig det eller står og mangler det. Ja, jeg elsker lister, haha. På min liste lige nu er bl.a. disse produkter:

 • Batiste tørshampoo til mørkebrunt hår – Trænger til en refill og kan ikke leve uden den
 • Sally Hansen Miracle Gel neglelak – Vil så gerne prøve det
 • Clinique Moisture Surge Overnight Mask – Jeg er løbet tør, og mit ansigt er nu også tørt
 • Real Techniques make-up børster – Mine er slidte og tarvelige, og R.T. skal eftersigende være fantastiske
 • L’Oréal Brow Artist Plumper i mørkebrun – Endnu en favorit jeg er løbet tør for
 • Alt fra Rudolph Care – Jeg er så glad for mine tre produkter derfra og er nødt til at prøve samtlige produkter
 • Rêve de Miel håndcreme fra Nuxe – Denne er jeg også ved at løbe tør for, og den er så god
 • En ny parfume fra f.eks. CLEAN eller DKNY – Bare fordi det snart er sommer, og jeg trænger til en ny duftstimuli

Nu bliver jeg nysgerrig. Hvilke skønhedsprodukter ønsker I jer for tiden? Jeg elsker, når I inspirerer mig.

Forresten, jeg bliver da lige nødt til at høre jer om noget. Har nogen af jer været forbi hos StyleBox, og kan I anbefale det? Jeg er tit gået forbi butikken i Lyngby Storcenter, men som oftest er jeg der kun lige for at købe noget og så tage hurtigt videre eller hjem. Jeg tænker, at jeg snart skal lægge dem et visit, fordi jeg er vild med konceptet, som minder mig så meget om New York. Det er fantastisk at komme ind fra gaden og lige få en hurtig omgang røde negle eller en opsætning af håret. Bare fordi. Jeg skal virkelig huske at være bedre til at sørge for sådanne små glæder midt i den travle hverdag. Ja, jeg tror faktisk, jeg vil lægge dem et besøg på mit næste visit i Lyngby og få ordnet negle. Bare fordi.

Nå, det blev en længere sludder for en sladder. Nu vil jeg dykke ned i mine mange skønhedsprodukter og gøre mig pænt i stand, for den står nemlig på en 30 års fødselsdag i dag. Jeg kender kun én ud af ca. 40 gæster, så jeg er jo nødt til at være ekstra præsentabel, haha. Må I have den bedste lørdag.

Share:

2 Comments

 1. Karina
  30. maj 2015 / 15:56

  Jeg er ret vild med Batiste tørshampoo dog er min til lyst hår 😉 Jeg kan godt forstå at du ikke kan leve uden 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   31. maj 2015 / 13:01

   De er også virkelig gode 🙂 Jeg synes dog, at den til brunt hår er bedst til mit mørke hår, fordi der godt kan komme lidt hvid farve ud. Havde jeg haft lyst hår, havde jeg nok brugt lidt forskellige mærker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!