Det sidste outfit med den gravide mave

Det sidste outfit med den gravide mave

Det sidste outfit med den gravide mave

Det sidste outfit med den gravide mave

Det sidste outfit med den gravide maveJeg lovede tidligere, at jeg lige ville kigge ind med det sidste outfit med den gravide mave. Og, det kommer her. Det er taget kort inden jul. Lige præcis 10 dage inden min termin. Jeg husker, at min mand og jeg skulle ud og købe de absolut sidste julegaver. Jeg orkede det ikke rigtigt, men jeg ville heller ikke lade ham købe noget forkert, haha. Så jeg traskede bare efter. Og så snart gaverne var købt, satte vi os på den nærmeste café – en Joe & The Juice. Ah, det var godt at hvile kroppen.

Har du læstDen smukkeste kjole med plads til maven

På vej ud for at købe de sidste julegaver, fik jeg lige lokket min mand til at tage disse billeder. Kjolen havde jeg haft på inden min graviditet. Men pga. den anderledes A-agtige facon og lommerne, gjorde den ikke rigtig noget godt for mig. Da jeg så blev gravid, fungerede den pludselig rigtig godt. Farven og det smukke mønster på kjolen, har jeg hele tiden været vild med.

Med fare for at gentage mig selv, så går tiden alt for hurtigt. Min lille dreng er nu fyldt syv uger, og han vejer 5,7kg. En dejlig stor basse. Og så er han begyndt at smile. Han smiler især, når han får øje på uroen over puslebordet. Så nuttet. Når jeg ser billederne her, så savner jeg maven. Det at gå og bære rundt på en lille baby. En baby som jeg først skulle lære at kende. Det var så spændende. Til gengæld savner jeg ikke at have svært ved at gå og stå, haha. I fredags havde jeg ham med i babybio, alene. Det gik over alt forventning, og det sværeste var at finde en p-plads til min bil.


Reklamelink: Soya Concept kjole // H&M gravidstrømpebukser // Deichmann støvler // Daniel Wellington ur


Kjolen og støvlerne er modtaget som gave. Jeg har selv valgt at blogge om det. Uret er modtaget i forbindelse med bloggen. Blogindlægget indeholder reklamelinks.

9 Comments

 1. kathrine
  27. februar 2018 / 21:01

  Sikke fin gravid du er, og dejlig med minderne 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. februar 2018 / 23:15

   Tusind tak 🙂 Ja, det er skønt at kunne kigge lidt tilbage i tiden 🙂

 2. Ida
  27. februar 2018 / 19:07

  GEm kjolen, måske du får brug for den igen ? 😉 Og maven er så fin til dig 🙂
  Det lyder så hyggeligt med Babybio, men ærgerligt at filmen ikke var så god.
  Glæder mig til at se A næste gang 😀 <3

  • Lullumut
   Forfatter
   27. februar 2018 / 23:15

   Jeg har allerede givet den videre, for jeg kommer ikke til at have den på igen 🙂 Tak, det var (også) en skøn tid 🙂
   Det var en rigtig fin oplevelse. Nah, filmen var ikke fantastisk – bogen er så meget bedre 🙂
   Jaa, hvor dejligt 🙂 <3

 3. 26. februar 2018 / 08:32

  Du ser skøn ud – og vildt som tiden flyver afsted. Jeg glæder mig til at møde min lille baby endnu mere nu <3

  • Lullumut
   Forfatter
   27. februar 2018 / 23:13

   Tusind tak 🙂 Ja, det går så stærkt. Kan tydeligt huske, da du skrev, at du selv var gravid 🙂 Kan godt forstå, at du glæder dig – glæder mig til at følge med 🙂 <3

 4. Tina
  26. februar 2018 / 00:08

  Han lyder som en dejlig babydreng.
  Jeg får helt lyst til endnu et barn:-)

  • Lullumut
   Forfatter
   27. februar 2018 / 23:13

   Han er så skøn 🙂
   Haha, jeg forstår først nu, hvordan andre kvinder kan have det på den måde, efter de har fået børn 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!