Shopping Q3

Jeg har helt glemt at give jer en opdatering på min shopping i årets 3. kvartal. Altså juli-august-september. Eller, måske har jeg egentlig bare ikke haft overblikket. 2 uger af juli og august foregik nemlig i New York, og der lod jeg strategi være strategi. Ikke sådan helt. Men jeg vidste, at jeg ville komme til at fortryde, når jeg kom hjem, hvis jeg ikke fik købt de ting, som jeg gerne ville have. Når man er i byernes by, skal man altså ikke tænke alt for meget over tingene.

Husk at I kan se alle mine køb for 2014 indtil nu HER. Den er dog ikke helt opdateret. I kan læse om 1. kvartal HER og 2. kvartal HER.

 • Jeg har gjort mig 31 køb ud af 35 mulige. Så burde der være 4 til resten af året, haha. Jeg har købt en del undertøj fra Victoria’s Secret, som ikke er talt med i antal, dog i beløb.
 • 3 ting er gaver eller købt for gavekort og tæller ikke med i de 31 køb.
 • 25 ting er taget i brug, og 6 ting er endnu ikke taget i brug. Jeg ser dog ikke de 6 ting som fejlkøb.
 • Flere af tingene er købt med rabatkuponer i USA, men jeg husker ikke præcist antal eller beløb.
 • Den dyreste måned var juli med shopping for 4.912kr. Et beløb der burde svare til 5 måneders forbrug. Ups.
 • Mit dyreste køb var mit Marc by Marc Jacobs ur til 1.100 kr. Det har også vist sig at være årets dyreste og bedste køb indtil videre.
 • I alt har jeg shoppet for 10.559 kr. Jeg er altså langt over de 1.000kr. pr. måned og tæt på et helt års forbrug.
 • Der har været shoppestop undervejs. Det blev til 3 uger i september. 4 uger i træk hvis oktober blev talt med.

Hvad kan jeg så lære af det. Well, da jeg satte denne shoppe strategi i gang i starten af året, var jeg ikke sikker på, at jeg skulle til New York. Rejsen blev nemlig først bestilt i foråret. Havde jeg kendt denne faktor, havde jeg enten ikke sat min strategi i gang, eller også havde jeg ikke sat 35 ting og 12.000kr. som max. Det fik Q3 i hvert fald rykket rundt på. Når det så er sagt, har det været rart ikke at tænke i tal og bare shoppe løs, som lysten og de gode sager meldte sig på banen. Og det at jeg har været så eftertænksom i Q1 og Q2 har naturligvis også givet plads i budgettet til både en NY tur og shopping derovre.

Nu til jer. Hvordan har jeres shopping set ud for i år eller bare den seneste tid? Nogle af jer kører benhård strategi, mens andre af jer bare shopper, når I har lyst. Det er jo smag og behag. Personligt ved jeg ikke, om jeg vil fortsætte med min strategi for 2015. Det skal jeg lige overveje.

Share:

9 Comments

 1. Sofie Eilersen
  14. november 2014 / 17:14

  Det er så flot!! 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   14. november 2014 / 23:39

   Tak! Er bare så glad for, jeg fik købt det med hjem 🙂

 2. 14. november 2014 / 08:34

  Jeg syntes det er en super god ide med en strategi. Jeg har ikke selv nogen, men jeg laver meget sjællent spontane køb, og hvis det sker er det prisen der er vigtigt.
  Jeg har klart brugt flere penge i 3. Kvartal, jeg har været på ferie og jeg har fået fast job (med god løn) – det er jo en vigtig faktor. Generelt er jeg meget en overvejer, derfor bliver mine køb ofte begrænset.
  God fredag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   14. november 2014 / 23:39

   Tak 🙂 Jeg blev inspireret hos forskellige bloggere, bl.a. Den Lille Recessionista. Nå, men så betyder det jo ikke det helt store 🙂
   Det er da også dejligt, både med ferie, job og god løn 🙂 Så er det altså ok 😉
   Fedt, ville ønske jeg selv var lidt bedre til de overvejede køb. Men omvendt er det altså også rart med spontan shopping 🙂
   Tak, god weekend 🙂

 3. Ida
  14. november 2014 / 06:01

  Kan godt forstå at du er glad for dit ur – det er også virkelig pænt 🙂 Og så er jeg så misundelig på dit Victoria Secret. Det ville jeg også gerne eje 🙂
  Og må tilstå at jeg ville ønske at det var mig som kun havde brugt 10.500 kr. Så frygter at jeg ligger langt over.

  • Lullumut
   Forfatter
   14. november 2014 / 23:37

   Det er så fint og slet ikke for tungt 🙂 Åh, du skal prøve det. Bedste undertøj. Du kan også købe det i London 🙂
   Ej, men du har da ikke brugt mere? Er det ikke pga. lampen? Jeg tæller ikke boligting med her. Kun shopping. Men mit skrivebord har også været billigt..

 4. Liselotte / Everyday Couture
  13. november 2014 / 19:00

  Tror jeg skal lave sådan en strategi også. Har brugt alt for mange penge i år, men har virkelig også fået lækre sager som jeg har drømt om længe (Muubaa Jakke, Gucci Disco taske og Marc Jacobs sko)

  Næste år, må jeg lære at spare op til andet end shopping 😛

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   14. november 2014 / 23:35

   Det kunne være sjovt at se den ovre hos dig i hvert fald 🙂 Elsker inspiration.. Ja, du har da fået så mange lækre køb 🙂 Jeg skal også snart have købt mig et par Acne Track 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!