Shopping Q1 / Nyt på bloggen

Godmorgen. Jeg er tidligt oppe denne søndag, for jeg skal nemlig til et spændende bloggerevent inde i byen det meste af dagen. Det bliver hyggeligt, og jeg glæder mig meget.

Jeg har lavet lidt nye tilføjelser her på bloggen. Stærkt inspireret af Trine Lykke fra Den Lille Recessionista, har jeg tilføjet nogle nye faner i toppen af bloggen lige under min header. Her finder I nu, udover det sædvanlige, min “Shoppe strategi 2014” samt “Køb 2014”. Strategien har I tidligere set her i et indlæg, men da den er dynamisk i forhold til ønsker, redigerer jeg i den fra tid til anden. Jeg har også streget de ting ud, som har fundet vej til min garderobe. Under køb kan I se, hvad jeg har købt eller fået måned efter måned. Tag gerne et kig forbi. På et tidspunkt vil der også figurere en oversigt over min reelle garderobe. Jeg skal bare lige have det skrevet ind. Som rosinen har jeg tilføjet en side med “Rabatkoder”, så tag gerne et kig derinde, hvis I leder efter en.

Nu til mine køb for årets første kvartal, som I også altid kan se oppe under fanen:

 • Jeg har gjort mig 8 køb ud af 35 mulige, hvilket jeg er virkelig tilfreds med.
 • Det 8. køb, Black Lily espadrillos, blev returneret, så jeg er nede på 7 køb.
 • 3 ting er gaver og tæller ikke med i de 7 køb.
 • 5 ting er taget i brug, og 2 ting er ikke taget i brug endnu.
 • 2 ting er købt med rabat, og jeg har sammenlagt sparet 749,50kr. på de ting.
 • Den dyreste måned var februar med shopping for 1.450kr.
 • Mit dyreste køb er mine Black Swan Fashion jeans til 690kr.
 • I alt har jeg shoppet for 2.407,50kr. Jeg holder mig altså under 1.000kr. pr. mdr.
 • I alt har jeg holdt shoppestop i 9 uger. Det blev til 4 uger fra januar til februar og derefter 5 uger fra februar og ind i marts.

Jeg er faktisk rimlig godt tilfreds. Det kunne næppe være gået bedre. Nu må jeg se, hvordan Q2 går. Jeg håber, jeg får købt mig nogle Acne Track støvler og en sort blazer. Kan mærke jeg mangler en sort blazer så meget for tiden. Faktisk “frygter” jeg mest for Q3, som byder på 2 ugers sommerferie i New York. Min shopping kommer til at gå helt amok derovre. Jeg har allerede skrevet ned, hvad jeg vil gå efter. Forhåbentlig kan jeg kontrollere mig, men jeg tvivler ærlig talt, for jeg har været der før, så jeg ved, hvad der er. Hvordan har jeres shopping set ud for året indtil nu? Er I tilfredse med udbyttet?

Share:

8 Comments

 1. Ida
  8. april 2014 / 16:52

  Det lyder som nogle gode ting du har fået og sejt at du har kunne holde dig under 1000 kr pr måned 🙂
  Jeg tager gerne med til New York og shopper for dig 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   9. april 2014 / 21:40

   Ja, ik’ 🙂 Jeg synes altså også, det er meget brugbart. Det er jeg altså godt nok også imponeret over 🙂 Men jeg har også haft nogle udgifter, bl.a. i forhold til bil, så jeg har været nødt til at tilpasse mit forbrug. Og så sommerferien 🙂
   Hehe, hvis du betaler din egen billet, er du velkommen 🙂

 2. 8. april 2014 / 12:51

  Ja, tak for sidst …. super udbytterigt! 🙂
  Hvor er det herligt at se at tre af dine køb er fra Black Swan <3

  • Lullumut
   Forfatter
   9. april 2014 / 21:35

   Selv tak 🙂 Sindssygt godt og lærerigt 🙂
   Ja ik’! 😀 Og der skal nok komme mere til ved næste homeparty, haha 🙂

 3. 7. april 2014 / 15:45

  Tak for sidst søde! Det var et virkelig godt event og jeg sidder nu fyldt med ideer og et ønske om at lave om på det hele 🙂 måske vi kan snakke om det ved lejlighed. Men i hvert fald et godt indspark på mange måder.

  Virkelig lækkert med de nye faner, jeg bliver helt vildt inspireret af det. Jeg har jo selv min excel som jeg skriver ned, men måske skulle jeg visualisere det som dig.
  Spændende læsning synes jeg 🙂

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   7. april 2014 / 20:34

   Selv tak, søde 🙂 Jeg er så tanket op og fyldt med inspiration. Så meget at jeg faktisk ikke ved, hvor jeg skal begynde eller slutte. Det var virkelig godt. Synes klart vi skal mødes og snakke det igennem 🙂
   Tak! 🙂 Jeg er super glad for, at du er inspireret af dem. Ja, hvis du ikke synes, det bliver for privat, så synes jeg, du skal gøre det 🙂
   Mange tak 🙂

 4. Nicoline Berthy
  6. april 2014 / 21:39

  Det er altså sådan en god ide med en shoppestrategi, det må blive mit nytårsforsæt for 2015. 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   7. april 2014 / 20:24

   Tak 🙂 Jeg er meget inspireret af Trine Lykke, så kig forbi ovre hos hende for flere gode tips 🙂 Jeg er blevet helt bidt af det. Uden at have mistet min shoppe inspiration 🙂 Ja, jeg startede faktisk tilbage i sommer, så du kan stadig nå at komme med på 2014, det er aldrig for sent 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!