Shopping i Frederiksberg Centret

Som nævnt var jeg på shopping fredag eftermiddag. Jeg havde fået et gavekort til Frederiksberg Centret, og så skulle jeg ellers bare shoppe for det og tage nogle billeder undervejs samt skrive om det.

Efter jeg begyndte at studere på CBS for 2 1/2 år siden har jeg fået øjnene op for Frederiksberg Centret og kommer der af og til. Det ligger centralt lige ved både metro og bus, og der er gode parkeringsforhold. Samtidigt er det jo et oplagt sted at shoppe her i kulden, hvor man kan gå inde i varmen.

Jeg startede ud med at købe en sandwich og juice på Joe and the Juice, og mens jeg nød det, kiggede jeg lige i centrets magasin for at finde gode shopping-idéer. I Inspiration og Imerco kiggede jeg bl.a. på farverigt sommerstel fra Rice samt Hvid Riflet Royal Copenhagen porcelæn. Der ligger også en lækker bolig indretningsbutik, CPH Living, og Søstrene Grene kan man jo altid finde noget godt i.

Af tøjbutikker var jeg bl.a. i H&M, Vila, Vero Moda, Saint Tropez og Pieces. Den flotte halskæde er fra Pieces. I Morrison og Mette Freyberg kiggede jeg bl.a. på By Malene Birger og Mulberry og drømte mig lidt væk. Hos Dope kiggede jeg på Erbs & Bjerke tasker samt lækre støvler fra Pavement. De gule sandaler fra Billi Bi hos Savona samt cut-out tasken med guld fra Aldo nuppede jeg også gerne hjem til samlingen.

Jeg var fra start af på udkig efter sneakers, og i Skoringen havde jeg udset mig de mørkeblå fra Nike, som jeg ville bruge mit gavekort på. Desværre gik hele gavekort systemet ned i præcis samme tidsrum, så jeg kom desværre tomhændet hjem. Jeg skal nok vende tilbage efter de sneakers en anden dag, og så smider jeg dem lige her på bloggen.

Er der nogle af tingene på billederne, som I selv kunne finde på at købe? Og er Frederiksberg Centret et sted for jer? I kan se alle butikkerne HER.

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har modtaget et gavekort at shoppe for mod at skrive indlægget

Share:

14 Comments

 1. BRUUN by BRUUN
  26. marts 2013 / 13:42

  Ih, jeg får lyst til at shoppe ved at se dine billeder 🙂
  Det lyder som et rigtigt lækkert center !

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   28. marts 2013 / 00:45

   Det kan jeg godt forstå, og jeg ærgrede mig sådan over, at jeg ikke selv kunne bruge gavekortet lige den dag 🙂
   Ja, der er nogle ganske lækre butikker 🙂

 2. 26. marts 2013 / 13:35

  Jeg kommer der rimeligt ofte (i hvert fald hver gang vi er på besøg hos farmor, som bor tæt ved)
  Jeg er vild med Mette Freybergs butik og finder altid noget der, som jeg kan savle over… og i den Matas lige overfor har de en afdeling med “gammeldags” babergrej til mænd (i ved kost og skrabere osv…) og der kan man så dumpe manden… så man ikke behøver at skynde sig – fantastisk

  • Lullumut
   Forfatter
   28. marts 2013 / 00:44

   Hvor hyggeligt 🙂 Ved du er i Kbh. engang i mellem 🙂
   Uh, den er så lækker. Der ligger også en lidt tættere på mig, men den er jo farlig 🙂
   Nå okay, det har jeg ikke lagt mærke til 🙂 Har faktisk aldrig haft min kæreste med i Frb. Centret 🙂

 3. Ida
  25. marts 2013 / 21:37

  Ja jeg er stor fan af Frederiksberg centret. Jeg kommer der dog bare rigtig sjældent.
  En af mine yndlings forretninger er CPH living. Der har jeg mit sengetøj fra.

  • Lullumut
   Forfatter
   28. marts 2013 / 00:43

   Det er jo ikke engang fordi, at du bor såå langt derfra 🙂
   Fedt, jeg må lige tjekke dit sengetøj ud næste gang 🙂

 4. Malene
  25. marts 2013 / 19:26

  er tasken på billedet fra Erbs & Bjerke?
  Jeg er vild med den, og helt sikkert en jeg ville have kommet hjem med.

  • Lullumut
   Forfatter
   25. marts 2013 / 20:52

   Nej, lige den er fra Aldo butikken 🙂 Den er jeg altså også helt vild med 🙂 Den er der også i sort..

 5. Nanna
  25. marts 2013 / 14:21

  Jeg har aldrig været der, men det ligger jo også et stykke væk fra Århus kan man sige 🙂 Men generelt kan jeg nu godt li’ at shoppe i sådan nogle centre og stormagasiner, jeg besøger i hvert fald tit både MAgasin og Bruuns Galleri her i Århus.

  Tasken med cut-out detaljer ser virkelig lækker ud – den nuppede jeg også gerne med hjem 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. marts 2013 / 20:52

   Synes du, der er langt 😉 Ja, det er dejligt med flere ting under samme tag 🙂
   Den taske var jeg også ved at købe for mit gavekort, den er utroligt lækker 🙂

 6. Guapizimo
  25. marts 2013 / 13:57

  Labre grønne sko, kunne nu også godt bruge de sorte Adidas sneakers 😉

  Engang hang jeg meget ud i Frederiksbergcenteret da jeg boede i gåafstand derfra, der var jeg glad for at komme der. Nu er det efterhånden mange år siden, så der er helt sikkert kommet en del nye butikker til siden da 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. marts 2013 / 20:50

   De grønne sko er helt perfekte, og de sorte Adidas var jeg også på vej hjem med 🙂
   Ja, det er klart, hvis du har boet lige i nærheden 🙂 Jeg synes, det er rart med lidt andre butikker/områder ind imellem 🙂

 7. 25. marts 2013 / 10:03

  Nej hvor typisk! Håber du får dine sko 🙂
  Jeg kunne godt de gule sandaler, de er ret fine!

  • Lullumut
   Forfatter
   25. marts 2013 / 20:47

   Jaa, jeg må bare forbi en anden dag og hente dem 🙂
   De gule sandaler er utroligt frække 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!