Shakedown burgers and shakes og standup

I går aftes var jeg inviteret til 30 års fødselsdag hos min veninde. Det var en god aften med masser af snak, sushi, jordbærtærte, drinks og cocktails. I dag er jeg dog lidt ramt. Jeg er blevet for gammel til at drikke og komme alt for sent i seng, haha. Og derfor skal dagens blogindlæg handle om Shakedown burgers and shakes og standup. Fordi jeg virkelig godt kunne spise en stor, fed burger lige nu.

Standup

Som jeg skrev om i dette blogindlæg, var jeg på date med min kæreste sidste søndag. Vi skulle ind og se Anders Matthesens show Shhh i Falconer Salen på Frederiksberg. Det var godt. Rigtig godt og sjovt. Også især fordi det ramte mig personligt. Det her med at blive bombarderet med indtryk og tanker hele tiden. Jeg har svært med at lukke af for lyde. Både om det er på min arbejdsplads eller i mit lokale supermarked. Nå, men det var så sjovt, og det kan varmt anbefales. Vi bestilte først billetterne i september, så vi fik pladser på næstsidste række. Men det gjorde ikke spor.

Shakedown burgers and shakes

Min kæreste foreslog, at vi spiste aftensmad på Shakedown burger and shakes, inden vi så standup. Primært fordi det lå lige over for på Falkoner Allé. Og fordi han havde spist der et par gange før og havde været tilfreds. Shakedown har desværre ikke en hjemmeside, men du kan finde dem både på Facebook og Instagram. Og du kan bestille bord på tlf. nr. 32123456. Selve restauranten ser ikke særlig spændende ud, hverken udenfor eller indenfor. Der er nogle siddepladser, lige når du kommer ind, og så er der flere nedenunder. Vi var heldige og fik pladser nedenunder, hvor der ikke var så meget gennemgang.

Jeg valgte en Down on the Farmer burger, og min kæreste valgte en The Duke burger. Min burger var med cheddarost, bacon, spejlæg, syltede agurker og sennep. Den anden burger var med cheddarost, stegte løg, svampe, peberfrugt, bacon og BBQ sauce. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg bryder mig ikke om spejlæg, der kun er stegt på den ene side. Desværre glemmer jeg altid at sige det, og det smagte nu også ok med blommen. Alt i alt to rigtig gode burgere. Jeg kunne dog godt savne en bedre bolle, og overbollen var bare smurt med smør. Kedeligt. Vi fik almindelige boller, men du kan også vælge fuldkornsboller.

Som side order bestilte vi begge cheese fries, selvom der var syv andre valgmuligheder. Desværre var vores pommes frites meget bløde, fordi de havde ligget sammen med osten. De var gode med osten men bløde. Næste gang vil jeg vælge almindelige eller twister fries. Min kæreste fik en Shakedown sauce til, som var ok. Jeg valgte estragon mayo, og den sad lige i skabet. Lidt som bearnaisesauce.

Af drikkevarer valgte vi begge en milkshake. Jeg fik en Mr. Jones milkshake med sneakers og banan. Min kæreste fik en Needy Girl milkshake med Ferrero Rocher og Kinder Bueno. Oh my, hvor smagte de milkshakes godt! I alt kom vi af med 376kr. 129kr. pr. burgermenu og 59kr. pr. milkshake. Helt ok priser. Jeg var i hvert fald mere end mæt.

8 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  28. september 2016 / 21:37

  Åh, det ser overdrevet lækkert ud :D.

  • Lullumut
   Forfatter
   28. september 2016 / 22:24

   Det var mega godt 🙂 Du må notere det bag øret til din næste Kbh.-tur 🙂

 2. 25. september 2016 / 21:25

  Hvor ser det altså lækkert ud 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   26. september 2016 / 20:37

   Det var vildt lækkert 🙂

 3. Ida
  25. september 2016 / 17:52

  De ser gode og lækre ud 🙂
  Og tak for igår. Det var så hyggeligt 🙂
  Jeg vil så gerne se det show – glæder mig til at det kommer i fjernsynet.

  • Lullumut
   Forfatter
   26. september 2016 / 20:36

   De var også så lækre 🙂
   I lige måde, dejligt du blev glad for blusen 🙂
   Måske er du heldig, at du stadig kan få billetter til det? 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. september 2016 / 20:35

   Det var bestemt også godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!