September i billeder

Her kommer min update for september måned. Kan I huske, hvad I selv lavede i september? Bruger I f.eks. Instagram en del, er det jo blot at tage et kig der. Jeg synes sjældent, jeg laver noget spændende i løbet af sådan en almindelig uge med fem dages arbejde. Men når jeg så summerer op, formår jeg altid at blive overrasket. Så hyggeligt. Jeg ved i øvrigt godt, at der er mange madbilleder. Der er bare altid tid til at spise. Selv med en presset kalender, haha.

September måned startede med en tur til Fredriksten Hotell i Halden ved Oslo i Norge med mit arbejde til koncernsamling. Jeg boede på det fineste værelse med en kæmpe seng, sofaarrangement og Nespresso kaffemaskine. Jeg sov fantastisk!

Samme dag som jeg kom hjem fra Norge var jeg inviteret til dejlig tapas hjemme hos min veninde Mie, som jeg har læst HD sammen med i tre år. Det var en skøn aften og så hyggeligt at møde hendes andre veninder. Tjek lige den über fede dug!

Jeg spiste burger på Halifax og så The Maze Runner 2 ‘Infernoet’. Lækker burger med rösti top og kartoffelmos til samt en alt for creepy film. Er ikke sikker på, jeg tør se 3’eren. Min niece på 10 år var slet ikke bange. Eh..

Jeg lavede en lækker suppe af søde kartofler og porrer. Find opskriften HER.

Jeg fik plukket blommer i min have. Næste år er der en anden, som får glæde af dem.

Jeg var inviteret til Above & Beyond Society event hos Uno Form sammen med en veninde. Her fik jeg bl.a. smagt en lækker brændende kærlighed med rødbedemousse.

Jeg købte det fineste lille rækkehus sammen med min kæreste. Egentlig går jeg bare og venter på at få nøglen til det. I dag er der præcis to uger til, og om ca. tre uger flytter vi ind. Det er i hvert fald planen.

Jeg søndagshyggede indendøre med kaffe, mandler og æblebåde. Tjek lige de fine haveblomster. Dem kommer jeg altså til at savne.

Jeg var på juicekur. Læs mere om den HER og HER.Reklame

Indlægget kan indeholde sponsorerede elementer. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

2 Comments

 1. Ida
  29. oktober 2015 / 07:23

  Sikke mange skønne ting du foretog i september – særligt hus købet. Glæder mig så meget til at høre og se mere om det 🙂
  Jeg må tilstå at jeg svagt husker hvad jeg foretog i september – hov jo jo jeg var på i Marmaris – det må ikke glemmes 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   29. oktober 2015 / 22:24

   Det er bare så dejligt, det lykkedes at finde et nyt hjem og så til en overkommelig pris 🙂 Skal nok vise flere billeder, når jeg er flyttet 🙂
   Det er derfor, det er så smart med Instagram 🙂 Der ligger billeder af de ting, der er foreviget i hvert fald..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!