Selma pelstaske fra Cosy Concept Fur

Jeg føler mig heldig. Da jeg tændte min telefon i lufthavnen for et par uger siden, lå der en besked inde på Instagram. Den var fra butikken PI-CPH i Lyngby Storcenter. De ville blot gøre mig opmærksom på, at jeg havde vundet en taske i deres konkurrence. Mere præcist en Selma pelstaske fra Cosy Concept Fur. Ikke dårligt. Jeg har vundet på Instagram en enkelt gang eller to før. Men ellers er det godt nok sjældent, at vi hører om nogen, der vinder der.

Selma pelstaske fra Cosy Concept Fur

Tilbage til tasken. Jeg kendte ikke til mærket Cosy Concept Fur i forvejen men måtte da lige læse lidt nærmere. Alle deres produkter, de laver andet end tasker, er producerede i Danmark. Produkterne bliver håndlavede hos buntmagere på eget værksted. I følge Cosy Concept Fur selv, produceres produkterne med respekt for både naturen og materialerne. Pels og skind kommer fra ansvarlige pelsavlere, og der anvendes certificeret pels.

Den taske jeg har vundet er en Selma taske, hvor pelsen kommer fra en ræv. Jeg synes, den er så smuk med det noget brogede og rødlige mønster. Hertil kommer det rå spænde og den grove kæde. Så pænt. Læderstroppen på lynlåsen regner jeg med at pille af. Den gør ikke noget godt.

Hvis du ikke kender butikken PI-CPH, vil jeg også gerne knytte en kommentar til den. Butikken ligger som nævnt i Lyngby Storcenter, og jeg har shoppet der mange gange. Især fordi jeg er født og opvokset i Lyngby i Nordsjælland. Og helt tilbage til min folkeskoletid, har den butik været et hit. Mærkerne er skiftet lidt ud siden dengang, og i dag er der såmænd også nogle cool mærker. Bl.a. Cosy Concept Fur, Julie Sandlau, Cluse, Stylesnob og Markberg. Find webshoppen HER.

Jeg regner med at lufte min nye taske rigtig meget i især uge otte. Der skal jeg nemlig ind til København ikke mindre end fire dage i træk. Glæder mig til en masse tøse- og bloggerhygge.


Selma pelstaske fra Cosy Concept Fur


2 Comments

 1. Vita Hougaard
  1. marts 2018 / 01:33

  Øhh…bare af nysgerrighed…hvordan avler man pels i respekt med naturen?
  Er det ikke en kende unaturligt at avle et dyr i fangeskab, for at slå det ihjel, og bruge pelsen til f.eks. En taske, som ikke engang varmer noget?…eller?

  • Lullumut
   Forfatter
   1. marts 2018 / 18:50

   Hej Vita. Det kan jeg desværre ikke svare dig på, da det ikke er en branche, jeg er i. Prøv evt. at hive fat i Cosy Concept Fur selv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!