Selected Femme er et overset mærke

ReklameDanske Selected Femme er et overset mærke, hvis du spørger mig. Både i min garderobe men også generelt set på blogs, i magasiner mv. Jeg har alle dage været glad for Selected Femme, fordi det er nogle moderne men klassiske items, og de er som oftest udarbejdede i gode materialer samt til at betale for. Selvom jeg har haft fuldtidsjob uafbrudt i næsten otte år, kan jeg godt lide at købe klassisk, holdbart tøj til få penge.

Jeg kan jo ikke bestemme, hvad andre skal gå i eller skal skrive om, så i første omgang har jeg fundet nogle fine sager blandt nyhederne hos Selected Femme til mig selv. Jeg har egentlig en del tøj i min garderobe, men alligevel har jeg intet at tage på. Det kender du sikkert. Årsagen til mine tøjkriser er simpelthen, at jeg har alt for meget tøj, der ikke passer sammen. Jeg har brug for en mere enkel og strømlinet garderobe, hvor jeg bare kan hive noget ud, og så passer det sammen på kryds og tværs. Der vil jeg gerne hen med tiden.

Den første ting jeg har fundet er den hvide loose fit bluse med 3/4 ærmer. Den ser dejlig blød ud, og så kan jeg godt lide den buede kant. Jeg er desværre stadig ikke helt komfortabel i hvidt tøj, men jeg arbejder med at bruge f.eks. grå og sorte toppe under. Det gør det lidt nemmere for mig. Den rødbrune blazer er lidt anderledes, men jeg kan godt lide både farven og snittet. Farven vil stå godt sammen med både sort og hvid samt f.eks. rå jeans. Og ærmerne gør, at jeg vil kunne have den på på job. Jeg føler nemlig, jeg arbejder bedre, når mine ærmer er smøgede op. Den blåstribede basis T-shirt er perfekt her til sommeren og til alt. Den vil jeg bo i. Den findes også med rødbrune og sorte striber. Den sorte clutch koster en slik og kan bruges til alt. Den er en 50/50 blanding mellem bomuld og læder.

Hvid Selected Femme bluse // Sort Selected Femme clutch

Rødbrun Selected Femme blazer // Blåstribet Selected Femme T-shirt

Share:

4 Comments

 1. 7. juni 2016 / 21:29

  Jeg er helt vild med deres styles 😉 Jeg synes at de har rigtig mange pæne ting <3

  • Lullumut
   Forfatter
   8. juni 2016 / 23:11

   Ja, det er sådan nogle pæne ting – er helt enig 🙂

 2. Katrine
  7. juni 2016 / 07:55

  Jeg er vild med Selected – de har så mange fine sager til fornuftige priser 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   7. juni 2016 / 20:29

   Elsker Selected – også til min kæreste 🙂 Ja, det har de nemlig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!