Se mit smukke sminkebord

Se mit smukke sminkebord
Mit sminkebord og en IKEA RÅSKOG taburet
Et par af mine bøger. Heriblandt Hverdagsglamour af Emily Salomon.
Se mit smukke sminkebord
En sød lille sukkulent fra min søster og et duftlys fra Meraki
Se mit smukke sminkebord
Mine dufte fra Issey Miyake, CLEAN og Hermès
Se mit smukke sminkebord

Det første møbel der flyttede ind i vores hus for snart fire år siden var dette smukke sminkebord. Jeg fik sminkebordet af mine forældre, dengang jeg var teenager. Måske lidt før. Jeg husker i hvert fald, at jeg har brugt mange timer foran det. Tog make-up på, satte hår, lagde neglelak ved det. Både inden jeg skulle i skole, men også en fredag eller lørdag aften uden planer. Jeg brugte muligvis de fleste af mine teenageår foran mit sminkebord, haha.

Mit sminkebord har været med mig i mange år, men da min kæreste og jeg flyttede i en lille lejlighed på 48 kvm, med et kæmpe klædeskab, kunne vi desværre ikke have det med. Derfor stod det opbevaret hos min forældre fra omkring 2008 til 2015. Så du kan nok tænke dig, at min far havde travlt med at levere det tilbage, da vi flyttede i hus, haha.

Læs også: Kom med indenfor i mit grå soveværelse

Jeg går med tanken om at sælge mit smukke sminkebord. Ikke fordi jeg ikke kan lide det, for det kan jeg i den grad. Og det vækker mange gode minder. Men simpelthen fordi jeg ikke får det brugt, nok. Min make-up rutine er blevet noget begrænset med årene. Bryngelé, øjenvippebukker, eyeliner og mascara, og efter jeg er blevet mor, kan det gøres på nok to minutter. Derfor, hvis du kunne være interesseret i at købe det, så giv mig lige et praj. Det fortjener et nyt hjem. Det har en del patina og kan bruges som det er eller sættes i stand, alt efter temperament.

Det er i øvrigt også min plan, at jeg skal have mit skrivebord stående, der hvor mit sminkebord står nu. Jeg trænger til at have et “rigtigt” kontor, og det fungerer ikke, hvor skrivebordet står i vores køkken-alrum pt.

Share:

6 Comments

 1. VenterPaaVinBlog
  1. november 2019 / 11:43

  Øj, det’ altså fint !

  • Lullumut
   Forfatter
   2. november 2019 / 13:49

   Det er mega fint 🙂 Det er dog blevet solgt nu og kommet videre til en anden anden, der vil få mere glæde af det 🙂

 2. 20. oktober 2019 / 15:30

  Hvor er det fint 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. november 2019 / 13:49

   Beklager det sene svar. Jeg har ligget syg alt for længe..
   Det er nemlig rigtig fint, men nu er det solgt, og der er en pige, der får glæde af det 🙂

 3. Ida Westphall
  18. oktober 2019 / 18:40

  Jeg kan godt huske, at det stod på dit værelse hos dine forældre 🙂
  Måske din niece kan arve det? Så slipper du for at give helt afkald på det 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. november 2019 / 13:48

   Beklager det sene svar. Jeg har ligget syg alt for længe..
   Hvor hyggeligt du kan huske det 🙂
   Jeg har spurgt min yngste niece, men hun har desværre ikke plads til det. Ellers en god idé.
   Det er blevet solgt i mellemtiden, og der er en pige, der er blevet rigtig glad for det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!