Se mine julegaver

Jeg nåede aldrig at vise mine julegaveønsker frem her på bloggen. Det er ellers de blogindlæg, jeg selv finder gode hos andre bloggere. Nå, men i stedet kan du få lov til at se mine julegaver. Hvis du har lyst altså, haha. De er alle super lækre og brugbare. Nogle af dem er min kærestes eller fællesgaver, men vi deler heldigvis.

Se mine julegaver

 • Fra min arbejdsplads fik jeg to flasker rødvin og en guldæske med 800 gram chokolade fra Anthon Berg. Rødvinen kommer på bordet til min runde fødselsdag, og chokoladen blev sat frem juleaften.
 • Vasen fra Bjørn Wiinblad er en kombineret indflyttergave og værtindegave. Den er sort/hvid og en udgået udgave, som ikke kan købes længere. Jeg kan godt lide de lidt mere specielle udgaver, som ikke alle har. Det samme gælder for min Lyngby vase.
 • Tom Dixon Etch lysestagen har jeg ønsket mig i mange år efterhånden, og nu er den endelig blevet min. Muhaha. Jeg fik den faktisk i bronze, men da der faldt noget af den af, og den alligevel skulle byttes, valgte jeg udgaven i sølv i stedet. Den passer bedre ind til min grå væg og kommende grå sofa.
 • Min kæreste fik en 0,75 liter Georg Jensen HK kande fra sin arbejdsplads. Vildt flot gave. Den kan ikke byttes, men vi overvejer at sælge den. Den er ligesom lidt for fin til hverdagsbrug. På den anden side er det dejligt med en gave, som vi aldrig selv vil få råd til (eller prioritere råd til).
 • Min kæreste og jeg havde valgt ikke at give hinanden julegaver i år, fordi vi lige har købt hus og begge har fødselsdag tæt på jul. Men han overraskede mig sgu med den fine male- og tegnebog “Den hemmelige have” af Johanna Basford. Den har jeg stået med i hånden en milliard gange. Så betænksomt. Jeg elsker at blive overrasket.
 • Holm panden er også en kombineret værtindegave og indflyttergave. Den er allerede blevet brugt godt, da jeg nu har fået induktionskomfur og desværre ikke kan bruge mine andre pander. Denne kan også komme i ovnen. Jeg tænker, at der skal laves en lækker æggekage i den snart. Jeg elsker bare æg. Og bacon. Og tomater. Og purløg. Mums. Sammen med panden fik jeg de fine lys og servietter. Det kan jeg altid bruge. Især her om vinteren, brrr.
 • Sidst men ikke mindst var min kæreste og jeg så heldige at få penge til en ny sofa, hvilket jeg har ønsket mig i mange år nu. Altså en ny sofa. Det er en kombineret indflyttergave, julegave til os begge samt fødselsdagsgave til os begge. Nu skal vi (læs: jeg) bare beslutte os for, hvilken model det skal være.

Tror jeg fik husket det hele. Fik du også nogle gode julegaver i år? Det håber jeg.

Share:

21 Comments

 1. 4. januar 2016 / 15:14

  Først og fremmest.. Godt nytår…
  Sikke lækre gave, men altså – den kande… den skal I da beholde… den er så smuk som vandkande til middagsbordet.

  • Lullumut
   Forfatter
   6. januar 2016 / 23:36

   Godt nytår, søde Lise! 😀
   Ja, jeg er faktisk også kommet til den konklusion 🙂 Nu skal jeg bare huske at tage den ud af skabet, haha 🙂

 2. Anna
  1. januar 2016 / 21:30

  Fine gaver 🙂
  Ønsker mig selv den malebog, den er så fin og så er det dejlig afslappende at sidde og farvelægge 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. januar 2016 / 17:03

   Den kan jeg varmt anbefale dig 🙂 Der er til MANGE timers hygge 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. januar 2016 / 17:02

   Det synes jeg også 🙂 Håber du selv fik nogle gode sager 🙂

 3. Charlotte / Mig og Basserne
  1. januar 2016 / 13:58

  Lækre gaver. Malebogen har jeg også selv stået med i hånden mange gange 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   1. januar 2016 / 15:29

   Ja, det er så skønt med gode ting 🙂 Den får en varm anbefaling fra mig 🙂 Bare husk nogle gode tusher. Jeg har kun en 10 stk, så jeg mangler nogle flere farver.

 4. Ida
  31. december 2015 / 10:11

  Sikke nogle fine gaver 🙂
  Jeg er helt vild med Georg Jensen HK kanden og ville selv ønske at jeg havde en god grund til at købe den, så den skal I da beholde – den er så pæn 🙂
  Og hvor er det fint at M overraskede dig med en gave 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   31. december 2015 / 11:19

   Ja, helt vildt 🙂
   Det kan jeg godt se. Du kan bruge den til vin? 🙂 Vi har i hvert fald taget den i brug som vandkande i første omgang..
   Ja, det var sjovt, og der stod bare “Louise” på pakken og ikke andet 🙂

 5. StyleStories
  31. december 2015 / 10:00

  I skal da bare bruge kanden, synd at sælge den, intet er for fint at bruge til hverdag, det gør bare hverdagen mere rig 🙂 Min svigerinde bruger den også som vase, det er rigtig pænt.

  Spændende hvilken sofa I vælger 🙂

  Godt nytår!

  • Lullumut
   Forfatter
   31. december 2015 / 11:17

   Den er skam også taget i brug, og den er helt vildt fin 🙂 Synes bare den er upraktisk. Det er næsten fjollet kun at bruge den til vand. Kan godt være jeg skal til at købe nogle flere blomster til mig selv, haha 🙂
   Ja 🙂 Lige pt. har min kæreste kig på Ilva/Idé Møbler, og jeg har kig på Sofakompagniet 🙂 Tror måske det bliver fra førstenævnte..
   Tak, godt nytår til dig også 🙂 Håber du er kommet på plads i lejligheden og er klar til at starte på det nye job på mandag 🙂

   • StyleStories
    31. december 2015 / 14:36

    Jeg har selv en fra Idémøbler, og den er jeg rigtig glad for, og den holder sig pæn. Sofakompagniet laver jo bare de fineste sofaer, men de er bare ikke så praktiske, pladsen er trang i dem, ser det ud til 🙂

    Tak, er langt fra på plads endnu men knokler hver eneste dag for at blive (næsten) færdig inden mandag, der er så meget at gøre! Men det begynder at tage form 🙂

    • Lullumut
     Forfatter
     1. januar 2016 / 15:19

     Tak for tip. Det er også en pæn sofa, du har 🙂 Ja, de virker ret små i det, hos Sofakompagniet. Men de har også større sofaer. Jeg læste dog lige på Instagram, at en piges allerede er blevet løs i stoffet på midten, hvilken iflg. S.K. er meningen :-/
     Det kender jeg. Er stadig i fuld gang her 🙂 Det er dog mest kontoret nu, men her roder helt vildt. Glæder mig til billeder 🙂

 6. 30. december 2015 / 23:36

  Kanden er bare så flot! Og Tom Dixon stagen skal du nok blive glad for, har den også selv i sølv 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. december 2015 / 23:56

   Den er mega flot. Synes bare den er lidt svær at bruge? Indtil videre har jeg brugt den til vand ved middagsbordet. Den kan selvfølgelig også bruges i stilleben eller som vase.
   Ja, den er jeg allerede mega glad for 🙂 Den pynter fint på sofabordet.

 7. Stephanie Rahbek
  30. december 2015 / 22:36

  Sikke nogle fede julegaver! Elsker bare Bjørn Wiinblad.! 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   30. december 2015 / 23:54

   Ja, jeg er også virkelig glad for dem 🙂 Jeg kan ikke lide det hele fra Bjørn Wiinblad, men denne er tilpas enkel 🙂 Nogle af tingene sker der liiidt for meget på, haha..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!