Se min nye flotte badedragt fra Hunkemöller

Se min nye flotte badedragt fra Hunkemöller

Se min nye flotte badedragt fra Hunkemöller

Se min nye flotte badedragt fra Hunkemöller

Se min nye flotte badedragt fra Hunkemöller

Se min nye flotte badedragt fra HunkemöllerInden jeg rejste på ferie til Thailand, bestilte jeg en ny badedragt. Jeg havde i forvejen to bikinier og et par underdele. Samt en sportsbadedragt. Men jeg trængte til lidt fornyelse og gerne i form af en badedragt. Måske er det alderen, der trykker. Jeg blev trods alt 31 år her på ferien. Uanset er jeg stor tilhænger af badedragter.

Se min nye flotte badedragt fra Hunkemöller

I Hunkemöllers webshop faldt jeg straks over denne flotte mørkeblå badedragt. Den hedder Resort Stripe, og den findes kun i den blå farve. Badedragten har regulerbare stropper. Foran har den nogle flotte detaljer hen over barmen. Over maven har den rynkeeffekt, hvilket slanker. Jeg synes selv, den sidder så fint, og jeg har brugt den langt de fleste dage. Især i starten da jeg ikke var klar til at vise min blege krop frem i bikini.

Du finder badedragten HER, hvor du også kan se flere billeder. Den koster 549,99kr. Det synes jeg er en rigtig fin pris for en badedragt. Og nu er jeg nysgerrig. Er du til bikini eller badedragt? Eller måske begge dele? Min kæreste, som ellers godt kan lide mig i bikini, synes godt om badedragten. Han synes især, den giver en flot figur. OBS! Farven på badedragten kan variere. På de billeder hvor jeg har den på, er den våd, mens den er helt tør, der hvor den ligger.


Mørkeblå Resort Stripe badedragt fra Hunkemöller // Ray-Ban Aviator solbriller


Badedragten er modtaget af Hunkemöller. Holdningerne er som altid mine egne.

5 Comments

 1. 24. januar 2017 / 20:10

  Rigtig fin badedragt – min mand syntes bedst om bikini, tror bare de godt kan lide at se deres damers bare hud…thihi! Jeg tror også jeg skal have fat i en badedragt, for mit maveskin er noget slapt efter prinsessen kom til verden 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. januar 2017 / 19:37

   Ja, det er nok sådan, de fleste mænd har det, fnis 🙂 Det er jo nok helt normalt efter en fødsel 🙂

 2. 24. januar 2017 / 19:23

  Næ hvor er den fin 🙂 er vild med snittet 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. januar 2017 / 19:36

   Den er så flot! Synes også den giver en pæn figur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!