Se hvilke fund du kan gøre dig til januarudsalget

Se hvilke fund du kan gøre dig til januarudsalgetDet er januar og dermed også tid til årets januarudsalg. I dette blogindlæg kan du se hvilke fund du kan gøre dig til januarudsalget. Jeg befinder mig i Thailand, og i skrivende stund er der 32 grader. Så lige pt. drømmer jeg kun om nye sandaler og et par ekstra shorts. Men, i næste uge er jeg hjemme igen i det kølige vejr, som er så familiært for mig. Og det vejr byder, for mit vedkommende, på masser af strik, lag på lag og især sort og grå. Især strik har jeg ikke ret meget af, og her er et januarudsalg jo yderst belejligt.

Se hvilke fund du kan gøre dig til januarudsalget

Når jeg shopper på udsalg, kigger jeg især på førprisen og nuprisen. Der skal være penge at spare. Men jeg går også efter lækre brands og en god kvalitet. Miinto.dk er en af mine foretrukne webshops. De har et bredt udvalg af brands og styles, og jeg er vild med konceptet om at købe lokalt. Det er en god mulighed for små butikker at skabe indtjening på. Og for mig opdager jeg både nye butikker og måske også brands. Og ja, jeg får bare et større udvalg at vælge mellem. Miinto.dk holder udsalg i hele januar måned, og de har rabatter på mange varer. Også til kæresten, barnet, boligen og makeupskuffen.

I starten af januar bestilte jeg den lækreste bordeauxfarvede Gestuz striktrøje i en uldblanding. Førprisen lå på omkring 999kr, men jeg fik den til 599kr. Det kan virkelig godt betale sig at kigge efter til udsalg. Ikke bare for at købe men især hvis du alligevel har haft øje for en style i længere tid. Jeg havde kigget efter striktrøjen i et par måneder men var ikke parat til at give fuld pris. På collagen her finder du nogle af mine udsalgsfavoritter. Især den runde, sorte ADAX taske har jeg sukket efter i længere tid. Og nu er den endelig sat ned.


Spinning Jewelry øreringe. Førpris: 249kr. Nu: 124,50kr. // Pavement støvler. Førpris: 1.099kr. Nu: 659,40kr.

VILA top. Førpris: 299kr. Nu: 149,98kr. // Ganni nederdelFørpris: 999kr. Nu: 379,62kr.

ADAX taskeFørpris: 999kr. Nu: 599,40kr.


Holdningerne er som altid mine egne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!