Se hvad du skal shoppe til Designer Forum

Så er jeg hjemme igen efter at have besøgt Designer Forum, som er der fra i dag og resten af weekenden. Jeg synes bestemt, der er gode ting at komme efter, så afsted med jer. Her er nogle af de mange ting, som jeg selv godt gad at shoppe, men der er virkelig noget for enhver smag, og der er rigeligt til både mænd og kvinder.

Ligesom sidste år er der både de fedeste tasker fra Decadent og de flotteste ballerinaer fra Stylesnob. Som noget nyt i år er der et par stande med bolig tilbehør, og der er også en del børnetøj, uden at det tager overhånd. Der er masser af sommertøj og -farver, men der er bestemt også meget i sorte materialer. Af smykker er der mange forskellige, bl.a. mærkerne Månesten, Dyrberg Kern, Arena m.fl. I kan se hele forhandlerlisten HER, og ellers bare spørg mig om mærker, priser etc.

Jeg købte en enkelt ting, som jeg faktisk har kigget på længe. Det blev til en flot, blød, tynd dunjakke fra Neo Noir i antracit grå. Endelig kan jeg fjerne den fra min shoppeliste. Og jeg fik den til blot 300kr, hvilket er under halv pris. Viser den senere.

Der er også et par ting, jeg stadig tænker på. Nemlig et par flade, spidse ballerinaer fra Stella McCartney, et par flotte forgyldte fingerringe fra Julie Sandlau samt pænt lyserødt undertøj fra Underprotection. Mon der er noget af det, I også gerne vil have fingrene i?

10 Comments

 1. BRUUN by BRUUN
  8. april 2014 / 09:42

  Er helt misundelig 😛
  Ville SÅ gerne med!

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   9. april 2014 / 21:33

   Du må tage din fine dyt og tage kæresten med næste gang 😉

 2. 7. april 2014 / 15:46

  åhh… jeg nåede det heller ikke, men jeg skal heller ikke bruge penge 😉
  ha ha…

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   7. april 2014 / 20:34

   Haha, det skulle jeg heller ikke. Men jeg er så glad for min nye jakke. Jeg har haft den på hver dag siden. Ok, selvom jeg kun købte den i fredags 😉

 3. Ida
  5. april 2014 / 08:57

  Øv nu bliver jeg helt trist at jeg ikke skal forbi. Men så sparre jeg de penge 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   5. april 2014 / 11:05

   Så må du se, om du ikke kan finde en times tid at tage ind forbi alligevel 🙂 Ja, det kan man også sige, men der er virkelig gode ting denne gang 🙂

 4. 4. april 2014 / 22:18

  Oh my sikke mange lækre ting!!! Decadent uden tvivl.. Og måske sådan en Neo noir jakke

  • Lullumut
   Forfatter
   4. april 2014 / 22:41

   Jeg måtte også holde godt fast på min pung, haha! 😀 Decadent er bare et must buy. Jeg købte jo en stor shopper sidste gang, så mit behov er egentlig dækket for nu. Men jeg fik gramset en del 🙂 Jeg skal til NY til sommer, så jeg prøver at gemme lidt penge til der 🙂 Er også sikker på, jeg kommer til at knuselske min Neo Noir jakke 🙂

 5. Guapizimo
  4. april 2014 / 21:58

  Jeg har altid købt Stylesnob ballerinaer de gange jeg har været der og det ville jeg nok også have gjort denne gang 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   4. april 2014 / 22:38

   Det kan jeg også godt forstå 🙂 Jeg stod og savlede over dem et par gange. Der var ikke rigtigt nogen i de rolige farver. Det var meget mintgrønt og neon agtigt samt guld og sølv. Super smukke. Jeg var bare i tvivl, om jeg ville få dem brugt nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!