Se de kommende nyheder fra VRS Fashion

ReklameOnsdag aften var jeg inviteret forbi et PR bureau for at kigge på de kommende nyheder fra VRS Fashion. Er du fast læser af bloggen, ved du allerede, at jeg er meget begejstret for mærket. Det er dansk, det er pænt, det sidder godt, og det er budgetvenligt. Og så kan det købes i Bilka og føtex. Hvor nemt og bekvemt kan det lige være. Hvis du ikke kender VRS Fashion i forvejen, kan du læse mere HER. VRS Fashion kommer med op til 100 nye styles hver uge. Derfor fik vi selvfølgelig kun et udpluk af dem at se. Og du kan godt glæde dig til de kommende nyheder.

Læs også: Dagens 040715 – I Rungsted Havn

Nyhederne

I dette blogindlæg har jeg kun fokuseret på VRS Woman, men VRS Fashion findes til hele familien. Også til mænd og børn. Og så er der også Jackie kollektionen, som er til de lidt mere kurvede piger. Blandt nyhederne finder du så mange cool ting. Bl.a. blonder. Masser af blonder. Både i sort, hvid, bordeaux, mørkeblå og flaskegrøn. Og også til hverdagsbrug. Der er også masser af tern. Bl.a. på skjorter og skjortekjoler. Der er jeans. Både de helt almindelige slim fit og nogle med fede lynlåsdetaljer samt i læderlook. Der kommer også den lækreste grønne ruskindsjakke til ca. 600kr. Den kommer dog kun i et meget begrænset oplag, og jeg gætter på, den bliver revet væk. Der kommer også en masse lækkert og blødt nattøj og lounge wear. Herunder det sejeste fluffy onepiece. Hej efterår og vinter.

Vi fik hver især lov til at vælge nogle styles, som bliver sendt til os, når de lanceres. Jeg endte selvfølgelig med at vælge en masse sorte sager, haha. You know me. Bl.a. de fede herreinspirerede sko. Dem glæder jeg enormt meget til at trisse rundt i på job. Sådan et par har jeg manglet sådan ca. for altid. Jeg har også valgt to smukke kjoler, som jeg vil bruge til nogle af julens mange fester. Jeg kommer nok til at fortryde, at jeg har valgt så mange ting i sort. Men så er det jo heldigt, at der ligger en Bilka under 5km fra min arbejdsplads. Der er jeg forbi og lure i tøjafdelingen engang i mellem, haha.

Jeg var inviteret med til eventet men har selv valgt at skrive om mærket. Holdningerne er som altid mine egne.

10 Comments

 1. 27. september 2016 / 16:27

  De har SÅ mange fine sager til dette efterår 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   28. september 2016 / 22:23

   Ja, jeg er helt enig 🙂 Generelt har de altid mange fine ting, men jeg er og bliver en efterårspige 🙂

 2. Katrine Guldbæk
  26. september 2016 / 11:52

  Der er så mange fine sager :D.

  • Lullumut
   Forfatter
   26. september 2016 / 20:37

   Ja, helt vildt 🙂

 3. Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
  25. september 2016 / 10:36

  Super fint indlæg ???

  • Lullumut
   Forfatter
   25. september 2016 / 11:41

   Tusind tak, Michelle 🙂

 4. 24. september 2016 / 17:18

  Det ser meget spændende ud! 🙂 Fine farver 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   25. september 2016 / 11:40

   Jaaa, det synes jeg også 🙂 Jeg er vild med både styles, farver og materialer. Generelt er jeg bare så meget bedre til at klæde mig på om efteråret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!