Sådan ser min nye spisestue ud

ReklamePå trods af en del forespørgsler på billeder af mit nye hjem, har jeg været meget nærig med dem. Egentlig fordi jeg gerne ville være nogenlunde færdig, inden jeg viste noget frem. Men det kan jo tage lang tid. Så sådan ser min nye spisestue ud. Tada. Jeg er ikke helt færdig med området. Der mangler lige lidt pynt på væggen. Jeg har bestilt de fineste plakater, og en af dem skal hænge over spisebordet. Jeg skal bare lige have købt nogle rammer til dem først. Der er også nogle kabler og en grim router, der skal skjules ad vejen.

Spisebordet og spisebordsstolene er gamle. De er faktisk tilbage fra 2007 og min lejlighed i Gentofte. Men det fungerer for nu, og jeg kan faktisk godt lide looket, når jeg ser det på billederne her. Stolene skal skiftes ud, når min kæreste og jeg finder de helt rigtige, og bordet har jeg overvejet at male. Måske gråt, måske hvidt. Måske bliver det også skiftet ud, når der er penge til det. Min gamle loftslampe fra IKEA er endt på Den Blå Avis, og ind er denne nye, fikse sag fra Bekko kommet. Det er en Siliva pendel fra VITA i hvid, og prisen er ret god. 389kr. for lampen, og 79kr. for lampeophænget. Husk at bestille begge dele. Hertil kommer en pære. Lampen samlede jeg selv. Det tog ca. 20 min. og var ikke svært, da jeg først forstod brugsanvisningen, haha. Det var meningen, at lampen skulle hænge længere nede, men ledningen er ikke længere, og nu synes jeg faktisk, det er meget rart, lampen hænger så højt. Det giver godt udsyn ud i haven fra den anden ende af rummet.

Det er i virkeligheden slet ikke en spisestue som sådan. Hele stueetagen består af en lille gang og et lille gæstetoilet med vaskesøjle, og resten af stueetagen er køkken, spisestue og TV stue ud i et. Køkkenalrum kan vi kalde det. Til venstre for bordet er udgangen til haven, og til højre er sofahjørnet. Billedet er taget fra køkkenet. Jeg regner med, der kommer lidt flere billeder af huset senere. Her er i hvert fald dejligt, og jeg glæder mig til at samle mine veninder til middag her om en måneds tid. Der er så god plads, at jeg hiver havebordet ind og sætter det i forlængelse af spisebordet. Ja, jeg glæder mig faktisk også til at slå dørene op til sommer og grille på terassen. Det bliver rigtig godt.

Bord og stole fra Daells Bolighus // Lampe fra VITA hos Bekko.dk // To store, flettede lysholdere og kunstig plante med urtepotteskjuler fra Lene Bjerre Design // Fad fra Bahne // Lysestagen Etch fra Tom Dixon // Ukendt kurv til blade

Lampen er modtaget som gave. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

18 Comments

 1. TrineB
  10. marts 2016 / 07:17

  Rigtig fint indrettet… Er vild med bordet og stolene…. Og lampen er også ret fin.

  • Lullumut
   Forfatter
   10. marts 2016 / 21:59

   Mange tak. Stille og roligt og samtidig noget manden herhjemme kan forene sig med 🙂 Ja, det er en flot lampe.

 2. 9. marts 2016 / 11:08

  Wauw, hvor er det bare pænt. Jeg er vild med det – og lampen er bare vildt flot! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   10. marts 2016 / 21:58

   Tak, hvor er du sød! 🙂 Det er den fineste lampe 🙂

 3. 9. marts 2016 / 10:49

  Det er blevet super fint. Dejligt med pladsen og god udsigt.

  • Lullumut
   Forfatter
   10. marts 2016 / 21:58

   Tak, du 🙂 Ja, det er skønt med så meget plads efter flere år i en lille lejlighed, og udsigten elsker jeg 🙂

 4. StyleStories
  8. marts 2016 / 21:36

  Er vild med lampen, den er så flot og stilet!

  • Lullumut
   Forfatter
   10. marts 2016 / 21:57

   Tak 🙂 Ja, den er nemlig. Og heldigvis er ham derhjemme enig 😉

 5. 8. marts 2016 / 21:19

  Hvor fint 🙂 Er helt vild med lampen!

  • Lullumut
   Forfatter
   10. marts 2016 / 21:56

   Mange tak 🙂 Lampen er super fin!

 6. Eline Tychsen
  8. marts 2016 / 19:07

  Det ser godt ud! 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   10. marts 2016 / 21:56

   Tusind tak! 🙂

 7. 8. marts 2016 / 10:04

  Det ser rigtig fint ud – men det skal nok blive godt med plakaterne 🙂
  Skøn udsigt I har fra spisebordet.
  /Camilla

  • Lullumut
   Forfatter
   8. marts 2016 / 16:52

   Tak! 🙂 Ja, en plakat over bordet kommer til at pynte rigtig godt 🙂
   Jeg elsker den udsigt <3 Glæder mig til at se den til forår/sommer.

 8. Ida
  8. marts 2016 / 07:33

  Det er blevet rigtig fint 🙂 – Glæder mig til at se, hvilke plakater du har bestilt og så ser det rigtig godt ud med lampen :

  • Lullumut
   Forfatter
   8. marts 2016 / 16:51

   Mange tak 🙂 Jeg har bestilt fire til stuen. En til over spisebordet, to til over sofaen og en til væggen ved trappen. Og så er det meningen, at jeg kan skifte rundt på de fire efter humør 🙂 Tak, den er bare så fin og enkel uden at være kedelig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!