Road trip til Sverige

Tak for jeres søde kommentarer til det tidligere indlæg. I er de skønneste læsere. Om under 3 uger er specialet afleveret, og så er det altså blogging for fuld styrke. Det lover jeg, haha. Savner det. Mon nogen af jer er så heldige at have 4 dages fri om lidt? På min arbejdsplads holder vi lukket på fredag, så det giver mig en ekstra dag til at skrive i udover torsdagen, ikke tosset.

I weekenden var jeg som bekendt på road trip med min søster, og som nogen af jer har set på Instagram, endte vi i Sverige. Det var en dejlig og hyggelig tur, og både køreturen og opholdet var super. Desuden havde jeg det bedste selskab. Selvom det kun var 1 1/2 times køretur, var det mega grænseoverskridende for mig, da jeg i flere år ikke har kunne sætte mig bag et rat. Så nu har jeg både kørt uden for Danmark samt af og på en færge. Totalt lykkerus, haha. Jeg er så klar på den næste lange køretur. At have købt en bil er helt sikkert noget af det bedste, der er sket for mig det sidste halve år. Skal nok lige give jer et praj herinde, når min anmeldelse er oppe hos PureWellness.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

14 Comments

 1. 11. maj 2013 / 09:06

  Skønt at du er kommet godt i gang med kørslen… det giver en helt unik frihed 🙂
  – og din bil er så sød og smart 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. maj 2013 / 09:44

   Ja, det synes jeg i hvert fald 🙂 Det er jo den eneste måde at komme i gang – bare fremad 🙂 Det er helt vildt! Jeg kan sagtens mærke det på både min hverdag og mit humør. Intet er jo umuligt 🙂 Haha, tak søde 🙂 Synes også den er sød 😉

 2. Milana
  9. maj 2013 / 22:41

  Hvor lyder det som en skøn tur – jeg kan sagtens forstå lykkeruset! 😉 Jeg har ik kørt bil i flere år nu.

  Og jeg har ikke fri i morgen men vi måtte gerne arbejde hjemmefra, så det bliver en hyggehjemmearbejdsdag 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   11. maj 2013 / 09:43

   Det var den bedste tur på alle måder 🙂 Ja, det er godt for mig at have købt mig en bil 🙂 Årh, jeg håber du kan låne en en dag, så det kan blive genopfrisket lidt 🙂
   Fedt, så håber jeg, du havde en dejlig hjemmearbejdsdag i går 🙂

 3. Jasmina
  9. maj 2013 / 20:44

  Dejligt at bruge tid med sin søster – I ser søde ud sammen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. maj 2013 / 09:42

   Tusind tak 🙂 Der er faktisk 12 års forskel, men det kan man ikke lige se 😉 Ja, der er ikke noget som søstertid 🙂

 4. Ida
  9. maj 2013 / 10:00

  Det lyder bare som så rar en tur 🙂
  Jeg har også fri fredag – wie 🙂 Men skal også bruge dagene på læsning – vi bliver jo nød til at gøre os lidt mere kloge hihi 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. maj 2013 / 09:41

   Det var en rigtig rar tur 🙂
   Det er så skønt med et par ekstra dages fri, dejligt det kun er lørdag i dag 🙂
   Årh øv.. Ja, nu vil jeg bare gerne være færdig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. maj 2013 / 09:41

   Super hyggeligt ja 🙂

 5. Karina
  8. maj 2013 / 12:35

  Åh hvor hyggeligt 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   11. maj 2013 / 09:41

   Det var såå hyggeligt 🙂

 6. Anne-Marie
  8. maj 2013 / 07:43

  Det var bare den bedste tur <3 Glæder mig til at der bliver mulighed for endnu en tur. Skal nok køre næste gang 🙂
  Måske vi kan lokke mor med…meeeen så SKAL vi stoppe hver gang der står loppis på et skilt 😉

  Hav den bedste dag.

  Kys fra storesøster

  • Lullumut
   Forfatter
   11. maj 2013 / 09:40

   Det var så dejlig en tur, tak for godt selskab og hygge 🙂 Jaa, vi skal da afsted igen, når jeg er færdig med studiet 🙂 Super, så får du lov til at køre – og vi kan helt sikkert godt lokke mor med 🙂 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!