Rimmel Stay Blushed! blush

Jeg elsker at bruge blush, eller kinderødt som nogen vil kalde det. Det giver sådan en frisk glød til kinderne året rundt. Normalt bruger jeg en fast blush med en børste til, men på det seneste har jeg brugt denne her fra Rimmel. Blushen hedder Stay Blushed, og farven hedder Sunkissed Cherry. Synes den er utroligt nem at arbejde med, men det kræver dog lidt øvelse at begrænse mængden af farve. Når øvelsen ligger i fingrene, så er den super nem at dosere, og den er virkelig drøj i brug. Der skal kun lige lidt på kindbenene. Farven her er ret god til sommeren og sensommeren, men nu her til efteråret vil jeg nok gå efter Apricot Glow, som passer bedre til den lyse hud. Det er selvfølgelig smag og behag, og hudfarve naturligvis, og de findes i flere forskellige farver. Blushen koster 64,95kr, og lige nu har Matas dem på “2 for 1” tilbud. Find dem HER.

Produktet er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

4 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   26. september 2014 / 21:20

   Den er også så flot 🙂 Den var bare bedre på mig for en måned siden, fordi jeg er så bleg, haha 🙂 Jeg må have mig en af de lysere nuancer asap.

 1. High on Fashion
  26. september 2014 / 09:21

  Farven ser rigtig fin ud 🙂 Nu har jeg ingen erfaringer med cremeblush så jeg kunne godt forestille mig at jeg bare ville putte alt for meget blush på 🙂 Haha.

  • Lullumut
   Forfatter
   26. september 2014 / 21:19

   Den er så pæn 🙂 Jeg bliver bare desværre hurtigt lidt for bleg om efteråret, og så er en lysere farve altså bedre 🙂
   Ja, sådan vil det nok være lige i starten, når man prøver noget nyt 🙂 Heldigvis synes jeg hurtigt, jeg har fået nemmere ved at dosere den. Det er bare om at prøve ad 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!