En rigtig god julegave til mænd

ReklameJeg synes altid, det er svært at købe gode julegaver, og fødselsdagsgaver for den sags skyld, til mænd. Især hvis de ikke ønsker sig noget, eller de ønsker sig nogle meget mærkelige ting. I år skal jeg kun give julegaver til min svigerfar og min svigerindes mand, af mændende altså. De har ønsket sig ting som Canon linse, bajonetsav, højtryksrenser, skitøj, satelittelefon og skruetvinge. Come on! Prøv lige at gøre det svært for mig. Enten ligger det langt over mit gavebudget, og ellers aner jeg ikke, hvor jeg finder den slags. Nå, hurra for gode gammeldags gaver såsom tøj, parfumer, bøger etc. Det ved jeg da, hvad er. Har du også fået uhåndgribelige ønskelister denne jul?

I november var jeg inviteret forbi The Body Shop til deres årlige juleevent for bloggere. Her fremviste de deres nyheder, og med hjem fik jeg nogle af produkterne, så jeg selv kan teste dem. De fleste produkter var til kvinder, men jeg fik også ovenstående ‘Activist’ sæt med hjem i den fineste retroinspirerede æske. Min kæreste fik det til sin fødselsdag, og det står nu fint og pynter på hans badeværelseshylde. Sættet indeholder en shower gel, en antiperspirant deodorant og en eau de toilette. Udover at præsentere sig virkelig fint, dufter det også godt og maskulint. I like! Jeg synes personligt, det er fedt, at det er muligt at købe et lækkert og ikke mindst brugbart sæt til mænd, som ikke samtidig koster det vide ud af øjnene. Det bedste af det hele: Hver gang du køber en gaveæske hos The Body Shop, er du med til at give rent vand i en dag til en hel familie i Etiopien. Se, så giver juleræset lige pludselig mening. Jeg kan desværre ikke finde denne æske online, men se ændre æsker til mænd HER, HER og HER eller smut forbi en af de mange The Body Shop butikker.

Har du købt alle dine julegaver? Jeg fik købt de sidste i går men mangler lige en enkelt lille ting. Ellers er der styr på både julegaver, raflegaver og mandelgave.

Indlægget er sponsoreret, men holdningerne er som altid mine egne

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!