Rigtig glædelig jul fra mig

Rigtig glædelig jul fra mig

Kære dig som læser med her på bloggen. Jeg kigger ind for at ønske dig en rigtig glædelig jul, fra mig til dig. Hvordan skal du bruge din juleaften og dine juledage?

I går var jeg i Tivoli med min søn, min mor, min søster og min niece. Det er mange år siden, jeg har været i Tivoli til jul, men det er godt nok fint. Måske det skal være en årlig begivenhed lige inden juleaften?

Jeg skal bruge i dag sammen med min søn og min mand. Vi skal lege med biler (vroooom) og gøre klar til gæster kl.16. Vi får besøg af min mor, min søster og min niece. Så vi bliver en tæt, lille samling, som bare skal hygge. Desværre mestrer hverken min mand eller jeg at lave flæskesteg, så den kommer min mor med, sammen med saucen. Vi står for to slags kartofler, rødkål og salat. Ja, vi har tradition for salat juleaften i min familie. Min søster kommer med risalamande og diverse tilbehør. Det bliver godt. Glæder mig til julemad.

Læs eller genlæs: Mine bud på neglelak til julens fester

1. juledag og 2. juledag bliver brugt hjemme, hvor vi bare skal tulle rundt i nattøj, lege med biler og dinosaurer og gå et par ture. Vi trænger alle tre til et par rolige dage, så dem glæder vi os meget til. På fredag skal jeg på arbejde igen, men så kommer der heldigvis en weekend lige bagefter.

Share:

4 Comments

 1. 25. december 2019 / 18:57

  Hej Louise
  Lyder som nogle skønne juleplaner. Også rart at det ikke er alt for hektisk og at alle hjælper med noget.
  Nyd juleferien fortsat??
  Glædelig jul?✨
  Bedste hilsner
  Louise

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   25. december 2019 / 22:09

   Nogen gange skal man bare mærke efter, og i år trængte vi til et par rolige dage uden andre planer end juleaften 🙂
   Tusind tak, Louise – i lige måde 🙂
   Jeg håber, vi ses i det nye år! Måske i Næstved?
   Kh. Louise

 2. Tina
  25. december 2019 / 17:04

  Lyder som en fornuftig og rolig jul 🙂
  Glædelig jul, tak for i år og snart et super godt nytår til du og dine 🙂
  Vi har også haft en rolig juleaften, bare os selv med julemad, gaver, faste traditioner osv.
  Juledagene står på god mad, besøg mv.
  Men Lillejuleaften gjorde vi noget nyt, vi tog i bio og ud at spise, det var hyggeligt.
  Jule hilsner!

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   25. december 2019 / 22:08

   Ja, det har virkelig været et par tiltrængte, rare dage 🙂
   Tak, Tina – og rigtig meget i lige måde 🙂
   Det lyder dejligt. Også med besøg.
   Ej hvor hyggeligt 🙂 Kunne også være en fin lille tradition.
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!