Restaurant Italia / Tivoli

Jeg bliver simpelthen nødt til at anmelde den her italienske restaurant til dig. De serverer Københavns bedste italienske mad. Ja, billederne taler vist for sig selv. Stedet hedder Restaurant Italia og ligger på Vesterbrogade 3 inde i Tivoli. Jeg har spist der en del gange før, og jeg vender gerne tilbage, fordi maden er lækker, prisen er god og servicen er i top.

For et par uger siden var jeg derinde for at spise med en flok veninder. Vi skulle høre Agnes Obel til Fredags Rock og besluttede os for, at vi skulle have lidt godt at spise først. Jeg delte en tallerken Antipasto Misto med en veninde, og det var så godt. Der var meget på tallerkenen, så det var lige før, vi ikke kunne spise vores hovedretter. De andre piger fik tomat med frisk mozzarella. Til hovedret fik vi henholdsvis calzone, pizza og hvidvinsdampede blåmuslinger. Jeg vælger altid en Calzone Roberto. Den er og bliver min favorit. Til dessert fik vi tiramisu, panna cotta og ost. Den tiramisu var så god. Jeg spiste 3 store retter inkl. danskvand for omkring 400kr. Det kan vist ikke gøres billigere.

Du kan se hele deres menukort HER, og hvis du ikke er til det store bord, kan du bare nøjes med en pizza eller måske en sprød panini fra deres Italia 2Go i samme bygning. Har du prøvet at spise på Restaurant Italia? Jeg skal faktisk i Tivoli her i weekenden igen, og måske ender jeg og resten af selskabet på Restaurant Italia. Der er i hvert fald noget for alle.

Share:

19 Comments

 1. Katrine K
  3. juli 2014 / 14:56

  Det ser godt ud – desværre er min oplevelse noget anderledes 🙁

  jeg har været der et par gange, og der var beskidt alle steder – den ene gang fortalte vi dem at der var lort over hele toiletbrædtet (på dametoilettet) og de var fuldstændigt ligeglade, andre steder ville de have sendt en ud og gøre rent med det samme 🙁

  • Lullumut
   Forfatter
   3. juli 2014 / 22:07

   Øv, det er da kedeligt at høre. Det lyder slet ikke som den restaurant, jeg har besøgt. Langt de fleste af medarbejderne derinde er italienere. Måske de ikke har forstået, hvad du har sagt? Jeg har som sagt spist der flere gange, og der var pænt og rent både i restauranten og på toilettet.

  • Lullumut
   Forfatter
   2. juli 2014 / 21:55

   Det var SÅ godt! 🙂

 2. 29. juni 2014 / 14:25

  Wauw, hvor ser det bare lækkert ud! 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juni 2014 / 22:51

   Det kan sååå meget anbefales 🙂

 3. Ida
  28. juni 2014 / 09:24

  Puha troede lige at det var dig og M som havde været ude, og tænkte hjælp der var meget mad, så blev helt rolig, da I var flere 🙂
  Jeg har ikke selv været der, men der ser godt ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juni 2014 / 13:16

   Nej, jeg var der med nogle af pigerne 🙂
   Du må endelig prøve at spise der, næste gang du er i Tivoli 🙂

 4. High on Fashion
  27. juni 2014 / 23:49

  Det ser nu altså ret lækkert ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juni 2014 / 13:15

   Det er det også 🙂 Du må endelig prøve at spise der, næste gang du er i byen 🙂

 5. 27. juni 2014 / 17:04

  Uhm, det tror jeg at jeg skal huske. Jeg skal i Tivoli i næste måned med en veninde. 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juni 2014 / 13:15

   Ja, gør endelig det – du vil ikke blive skuffet 🙂

 6. Guapizimo
  27. juni 2014 / 13:12

  Det lyder lækkert og jeg bliver da helt sulten af at kigge på billederne, særligt nu hvor jeg endnu ikke har spist frokost 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juni 2014 / 13:15

   Haha, det kender jeg godt 🙂 Sådan har jeg det også lige nu 🙂

 7. kathrine Johansen
  27. juni 2014 / 12:44

  Det lyder som en smadder lækker restaurant!

  Knus<3

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juni 2014 / 13:14

   Det er også vildt lækkert, så du må endelig kigge forbi der 🙂

 8. 27. juni 2014 / 12:34

  Åh hvor ser det bare maks godt ud 🙂 Er vild med Italiensk mad, så det må helt sikkert være et besøg værd, næste gang jeg besøger byen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juni 2014 / 13:14

   Og det var også virkelig godt 🙂 Ja, det må du endelig skrive ned i din to-do bog, når du er her næste gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!