Ray-Ban Aviators

Reklame

Wuhuu, se hvad jeg har modtaget med posten fra Sunglassesshop.dk. De er alt for smukke, og jeg knus-elsker dem allerede. Jeg har drømt om et par Ray-Ban solbriller i rigtig mange år efterhånden, og især denne 3025 Aviator model i brun med mat guld har stået højt på min ønskeliste. Det er jo en super klassisk solbrille, som ser ud til aldrig at gå af mode. Nu overvejer jeg allerede, hvad mit næste par ud i fremtiden skal være, haha. Måske et par sorte Wayfarer. Kan du li’ de her?

Bestillingen af mine Ray-Ban gik nemt og bekvemt, og min solbriller kom blot få dage efter. De blev leveret til døren mod underskrift, så jeg var helt sikker på, de ikke blev væk undervejs. Endvidere var de pakket meget forsvarligt ind, så de ikke kunne gå i stykker under transporten. Det er noget, der betyder meget for mig. Forresten kan I få 10% på jeres første køb ved at blive tilmeldt deres nyhedsbrev.

Men men men.. Det er ikke kun mig, der skal forkæles. Næ nej. Inden længe kommer der en give-away her på bloggen, hvor en af jer kan vinde et par fede solbriller fra Sunglassesshop.dk. Ikke dårligt, vel.

Solbrillerne er modtaget som gave

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

16 Comments

 1. 22. november 2013 / 12:47

  Rigtig fede ray-ban briller, forståeligt de har været på ønskelisten længe (;

  • Lullumut
   Forfatter
   24. november 2013 / 20:38

   Super fede 🙂

 2. Katrine Guldbæk
  19. november 2013 / 11:40

  Det er så fed en model :-). Glæder mig til konkurrencen 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   21. november 2013 / 17:43

   Helt vildt 🙂 Det kan jeg godt forstå 😉

 3. 19. november 2013 / 11:33

  De er virkelig lækre… jeg ønsker mig lige præcis dem du har fået… og har indtil nu dyrket kopien fra H&M i mange år 🙂
  Tillykke med dem 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. november 2013 / 17:43

   Tak 🙂 Hvor pudsigt, jeg kan så meget anbefale dig dem 🙂 Haha, det har jeg også. Nu håber jeg virkelig, jeg kan passe godt på dem 🙂

 4. Ida / Fashionlab
  18. november 2013 / 22:20

  Du er SÅ heldig Louise!! Jeg ville virkelig ønske de var mine 🙂 Jeg havde planer om at anskaffe mig et par Aviators i år, men jeg har måtte sande at SUen ikke rækker så langt! Jeg håber virkelig at få råd i 2014! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. november 2013 / 17:42

   Ja, jeg er helt vildt heldig 🙂 Mine første par Ray-Ban solbriller 🙂 Det kan jeg godt forstå. Og nej, SU rækker ikke langt. Men du har heldigvis så mange andre fede solbriller og ting i din garderobe 🙂

 5. Karina
  18. november 2013 / 21:19

  Tillykke med dem 😉 De ser ret lækre ud 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   18. november 2013 / 21:44

   Taak 🙂 De er SÅ lækre! 🙂 Endelig en solbrille der klæder mig ansigt 🙂

 6. Ida
  18. november 2013 / 21:18

  De er så fine 🙂 Stort tillykke med dem søde pige 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. november 2013 / 21:43

   Jaaa de er nemlig 🙂 Tusind tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!