Purely Professional hårprodukter

De sidste 4 måneders tid har jeg brugt Kevin Murphy shampoo og hårkur til mit hår.  De har været helt ok men på ingen måde fantastiske, for mig. Men nu skulle de prøves, fordi jeg har læst så rosende ord om dem. Nu hvor de K.M. produkter er blevet brugt op, har jeg bestilt shampoo og balsam fra Purely Professional hjem. De skulle også være virkelig gode, så jeg glæder mig til at nå at bruge dem lidt mere. Purely Professional udvikler hår- og hudplejeprodukter uden parfume, farvestoffer, konservering og anden kemi.

Jeg startede med at kigge de forskellige produkter igennem i deres webshop, hvorefter jeg sendte P.P. en mail med beskrivelse og billeder af mit hår. Cecilie fra P.P. gav mig rigtig god og kyndig vejledning, hvorefter jeg endte med at bestille en Shampoo 0 og en Conditioner 2. Shampoo 0 er en “mild sulfatfri shampoo til krøllet, kraftigt og kruset hår. Yderst skånsom mod hår og hårbund. Modvirker irritation og kløe”. Conditioner 2 “giver porøst og kemisk behandlet hår styrke og modstandskraft. Smidiggør håret og gør det nemt at rede ud. Plejer hvert enkelt hårstrå i dybden.”

Det blev 375kr. i alt, og der er 300 ml i hver emballage. Prisen er lidt pebret, men nu hvor jeg har hørt så godt om produkterne, må de bare prøves. Med i pakken fik jeg en prøve på Treatment 1, som er en leave-in hårkur, der ikke skal skylles ud. Har nogen af jer erfaring med produkterne fra Purely Professional? Jeg vender tilbage med en anmeldelse af Kevin Murphy og senere disse produkter.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

7 Comments

 1. Guapizimo
  23. juli 2013 / 10:43

  Jeg er stadigvæk glad for mine KM produkter, men nogle virker bedre andre, jeg har dog svært ved at skulle gå væk fra den shampoo jeg bruger, da jeg synes det fungerer så godt for mit hår. Omvendt ville jeg også rigtig gerne prøve PP da jeg har hørt så meget godt om det! Er spændt på at høre hvad du synes 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. juli 2013 / 23:30

   Det kan være, jeg ikke har prøvet de rigtige så. Synes det var ok men ikke meget mere. Det er i hvert fald dejligt, hvis du er glad for den specifikke shampoo 🙂 Så må jeg se at teste løs, så jeg kan give dig feedback 🙂

 2. 23. juli 2013 / 09:11

  Jeg har ikke prøvet dem endnu, men vil faktisk rigtig gerne – jeg har bare aldrig lige fået taget mig sammen til st købe dem. Jeg er spændt på at høre, hvad du synes om dem…. du ved jeg elsker dine anmeldelser 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   23. juli 2013 / 23:29

   Nu har jeg i hvert fald købt dem og er gået i gang med dem, og så håber jeg, jeg begynder at kunne se/mærke forskel 🙂 Åh ja, det ved jeg, og jeg elsker det 🙂 Det er også længe siden, der sidst har været en rigtig anmeldelse 🙂

 3. Baysen
  22. juli 2013 / 11:35

  Purely Professional er simpelthen mit yndlingsmærke! De laver så mange gode produkter 😉

 4. Baysen
  22. juli 2013 / 11:35

  Purely Professional er simpelthen mit yndlingsmærke! De laver så mange gode produkter 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   22. juli 2013 / 21:15

   Dejligt at høre, jeg har godt set flere af dem ovre på din blog 🙂 Mm, håber det bliver et godt bekendtskab for mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!