Påskeferie på Fejø

Det er lørdag, jeg har ferie i 10 dage, og i skrivende stund er jeg ved at pakke bilen og vende snuden mod Fejø. Ah, life is great. Jeg har gået og sparet sådan på mine fridage, og nu har jeg pludselig et overflod af dem, som jeg skal nå at holde inden første maj. Ikke dårligt. Jeg skal først på arbejde igen næste tirsdag, og jeg har ikke besluttet, hvor længe jeg skal være væk. Måske et par dage. Måske en uge. Jeg tager min PC med, men Internettet er næsten ikke eksisterende der, så jeg har forudprogrammet et par indlæg til jer.

Jeg vil lige vise jer et par af de ting, jeg tager med mig. Først og fremmest har jeg pakket en masse god musik til bilen. Bl.a. Tina Dickow og Lana Del Rey. Jeg skal køre 2 timer i mit eget selskab, så god musik er et must. Dernæst håber jeg på at blive færdig med 2. del af Fifty Shades of Grey. Jeg er allerede halvvejs, så det bør ikke tage lang tid. Jeg er godt nok spændt på slutningen. Jeg har også pakket en del skønhedsprodukter ned, heriblandt denne håndcreme fra føtex eget mærke Vores. En ferie er en god måde at få plejet sig selv lidt ekstra, og samtidig kan jeg få skrevet en masse gode anmeldelser til jer. Derudover regner jeg med, at vi skal gå en masse lange ture, tage en lur eller to og bage en masse lækkerier. Ah, jeg glæder mig.

Pas godt på jer selv så længe. Rigtig god arbejdslyst til de af jer, der ikke har fri, og god ferie til resten af jer. Måske det lykkes mig at få uploadet lidt til Instagram. Vi ses på den anden side.

P.s. Husk at 7-Eleven deler gratis is ud i morgen kl.12:00 (efter uret er stillet til sommertid). Der er desværre ikke 7-Eleven på Fejø, æv.

Share:

4 Comments

 1. 1. april 2015 / 09:37

  Det er SÅ FORTJENT! Nyd det 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   2. april 2015 / 17:44

   Tusind tak, sveske 🙂 Håber du også kan holde lidt fri her i påsken. Kram <3

 2. Ida
  28. marts 2015 / 10:28

  Rigtig god tur søde.
  Jeg har ferie lige så længe som dig og drager i sommerhus med mor og far i nogle dage.
  Jeg pakker også bog og computer ned i tasken 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. april 2015 / 17:42

   Tusind tak, søde 🙂
   Det lyder bare så dejligt, håber I hygger stort 🙂
   Lyder godt. Jeg blev færdig med en bog, jeg har været i gang med lææænge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!