På Sokkelund Café & Brasserie med Sendentanke.dk

Sidste lørdag tog jeg min storesøster med på Sokkelund Café & Brasserie på Smallegade på Frederiksberg. Vi var blevet inviterede af Sendentanke.dk, og det er i den grad en smart side, som jeg kommer til at bruge igen, næste gang jeg vil sende en kærlig tanke. Det fungerer på den måde, at I går ind på siden HER og vælger, hvad I gerne vil give i gave. Ude i venstre side kan I klikke på et af emnerne. Vælg f.eks. “Fødselsdagsgave” og tryk herefter på et af billederne. Jeg valgte selv “Café & Restaurant” til 350kr. Felterne skal nu udfyldes med bl.a. et mobil nummer til modtageren og en tekst. Jeg skrev f.eks. til min søster “Jeg glæder mig til at spise frokost med dig. Kh. søs”, så hun ikke var i tvivl om, hvem det kom fra.

Hvis siden driller jer i forhold til at udfylde felterne, så kan det være fordi, I bruger browseren Internet Explorer. Det er selv en dårlig vane, jeg har, så jeg skiftede straks over til Chrome, og der kunne jeg fint se, hvordan jeg skulle udfylde felterne. I kan også vælge at hente app’en “Sendentanke” og sende en gave derfra, hvis I er på farten. Efter jeg havde betalt for gaven, modtog min søster en sms med min tekst og et link. Via linket kunne hun se, at hun ville få en Smartbox tilsendt ved at sende en mail med en kode og sin adresse. Wupti, og så kom der en Smartbox til hende med posten.

Det er ikke alle gaverne, der kommer som Smartbox. F.eks. sendte jeg min kæreste et gavekort på 50kr. til Peter Beier chokolade, og der fik han en sms, som han kunne vise i en af deres butikker og få chokolade i stedet. Jeg er vild med konceptet pga. det store overraskelses moment, hvor man ikke behøver at være sammen med modtageren. Prøv det.

I øvrigt er Sokkelund’s burgere byens bedste, og deres pommes frites dyppet i bearnaise saucen er perfektion. De smeltede på min tunge. Og så har de refill af både fritter og dyppelse, men så langt nåede vi aldrig. Af drikkevarer købte vi henholdsvis mango juice og rødbede juice for at være bare en lille smule sunde. I kan jo sende en frokost tanke til en veninde og håbe på, I bliver inviterede med.

Oplevelsen er sponsoreret, men holdningerne er mine egne

Share:

7 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  2. november 2014 / 14:24

  Åh, sidder her og bliver vildt lækker sulten. Kunne godt lige spise sådan en sag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. november 2014 / 16:45

   Me too 🙂 Du må prøve dem, hvis du kommer til Kbh. en dag 🙂 Sendentanke konceptet kan du bruge landet rundt 🙂

 2. 1. november 2014 / 11:12

  Mummelums, den kunne jeg godt ondulere den burge lige nu 😛

  • Lullumut
   Forfatter
   2. november 2014 / 13:06

   Den er også meget anbefalelsesværdig 🙂

 3. Ida
  1. november 2014 / 10:19

  Jeg har aldrig prøvet det. Men det lyder smart og som en god ide 🙂
  Og jeres burger ser god ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. november 2014 / 13:06

   Det er super smart, og jeg kan klart anbefale Sendentanke 🙂 Tror jeg vil bruge det meget snart igen.
   Og ja, du må prøve Sokkelund ved lejlighed 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!