På vej til London

Så er tiden kommet. I morgen meget tidligt drager jeg mod London, hvor jeg skal stå på messe i forbindelse med mit arbejde. Først skal jeg dog lige have sat messen fint op. Håber jeg har husket det hele.

Jeg ved som sagt ikke, hvor meget tid jeg får for mig selv, så derfor har jeg fået en masse søde piger til at skrive indlæg, som jeg har forudprogrammeret til jer. Hvis jeg får lidt tid, vil jeg også selv skrive et par indlæg. Der kommer 7 gæsteblogger indlæg, og jeg håber, I vil tage godt imod dem. Pigerne har virkelig gjort meget ud af både tekst og billeder.

På billedet viser jeg et udpluk af de skønhedsprodukter, jeg tager med mig. Jeg elsker goodiebags med små prøver, for jeg lægger dem til side til sådan nogle ture, hvor jeg har behov for at rejse let. Her har jeg prøver og mini størrelser fra YniQ, Eucerin, Matas, Origins, Sasé, TRESemmé, The Body Shop, Nivea, Toni & Guy, Korres, Sephora, Clinique, Purely Professionals, Lancôme, Beauté Pacifique, Raunsborg, L’Oréal og Vichy. Så burde der være lidt til hele kroppen, og så kan jeg smide produkterne ud, efterhånden som jeg får dem tømt i løbet af ugen. Gemmer I også produktprøver til weekendture og rejser?

Og her på falderebet, vil jeg høre jer, om I har nogle gode råd og tips til must see/buy/do/eat? Jeg har været i London før, helt tilbage i september 2009, så jeg har et nogenlunde overblik. Som minimum skal jeg gå et par ture langs vandet, og så skal jeg helt sikkert i Boots og lure på dullegrej, haha.

I må have det rigtig dejligt, mens jeg er væk. Pas godt på jer selv. Vi blogges ved om en uge.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

18 Comments

 1. 9. september 2013 / 10:00

  Rigtig god tur søde….
  – og ja – jeg kan heller ikke stå for alle de små fine flasker og prøver.. og det er jo så nemt lige at have med på weekendtur.

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2013 / 14:44

   Taak søde Lise 🙂
   Nej vel. De er da også lidt hyggelige, og måske bliver man forelsket 🙂

 2. BRUUN by BRUUN
  9. september 2013 / 09:22

  Jeg gør det samme med mine “samples” når jeg rejser 😉

  Ønsker dig den bedste tur sødeste Louise. Den bliver god – I kan ikke andet end opleve en masse!!!

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2013 / 14:44

   Andet kan næsten ikke betale sig 🙂 Dog er der ret mange ting på toilettet her i forvejen 🙂
   Tusind tak, sveske 🙂 Jeg sidder på mit hotelværelse nu men håber jeg kan nå lidt ud senere 🙂

 3. Karina
  8. september 2013 / 15:23

  Du må have god tur;)

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2013 / 14:42

   Tusind tak 🙂

 4. 8. september 2013 / 09:14

  Ja jeg ville så også lige anbefale Westfield 🙂 og så husk at købe verdens bedste tørshampoo i Boots til næsten ingen penge.
  Jeg en æske fyldt med prøver, nogle bruger jeg i hverdagen hvis jeg nu lige trænger til at prøve noget andet, og så har jeg altid cremeprøver i min lille taske. Jeg kan ikke leve uden håndcreme, og i små tasker som en clutch er der ikke plads til de store tuber 😉
  God tur til London.
  /Camilla

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2013 / 14:42

   Tak, jeg må lige undersøge, hvor det ligger henne 🙂 Okay, hvad hedder den tørshampoo? 🙂 Er det den med kokos osv?
   Ja, jeg bruger dem også i hverdagen eller i svømmehallen, hvis jeg ved, at jeg ikke skal rejse den næste tid.
   Tusind tak 🙂

 5. Ida / Fashionlab
  7. september 2013 / 22:09

  Hvor lyder det skønt med sådan en tur Louise, nyd det! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   7. september 2013 / 23:02

   Det er ikke helt skidt 🙂 Det havde været bedre, hvis det var ren ferie, men det går nok med lidt arbejde undervejs 😉
   Tak skal du have 🙂

 6. Marie-Louise
  7. september 2013 / 16:51

  Jeg gemmer også altid prøverne til ferie, hvor så har jeg ikke emballage med hjem igen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   7. september 2013 / 21:11

   Ja, det er simpelthen så smart 🙂 Så er der plads til lidt i kufferten på vej hjem ik’ 😉

   • Marie-Louise Posgaard larsen
    8. september 2013 / 13:10

    Nemlig! 😀 haha. Godt at du lige får lidt råd herinde, så jeg også kan nyde godt af dem.

    • Lullumut
     Forfatter
     9. september 2013 / 14:42

     Ja, du kigger bare med, hvis du kan bruge noget af det 🙂 Blogger du slet ikke selv mere?

 7. Sisse Lykke
  7. september 2013 / 15:56

  Centeret Westfield som ligger ved undergrunden Shepards Bush (central line), er helt fantastisk! Så mange skønne butikker, alt fra miu miu til H&M, og masser af gode spisesteder. Nu nævner du Boots, men synes helt klart også du skal tage et smut forbi Superdrug, New Look og Primark! Jeg eeelsker primark! Den på oxford street er fantastisk, det er dog bedst at tage derind når de åbner kl 9, da der er proppet med mennesker senere på dagen. God tur søde 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   7. september 2013 / 21:10

   Tusind tak for dine gode råd 🙂 Kender slet ikke Westfield centret eller Superdrug, så jeg vil da forsøge at komme forbi der 🙂 Ah, jeg kan desværre ikke nå Primark om morgenen 🙁 Måske jeg kan nå det om aftenen på trods af mange mennesker 🙂 Tusind tak! 😀

   • StyleStories
    7. september 2013 / 22:03

    Sjovt, det er de samme to ting jeg ville anbefale; Westfield og Superdrug 🙂 Og ikke mindst Dorothy Perkins, de har mange fine ting til gode priser.

    Og spis gerne på Pret A Manger (der er mange), de har så lækre og altid friske sandwich, wraps, supper og lignende. Spiser der altid mindst en gang om dagen, når jeg er der 😀

    Rigtig god tur!!

    • Lullumut
     Forfatter
     7. september 2013 / 23:02

     Så må jeg da helt bestemt forbi der 🙂
     Jaa, jeg elsker Pret 🙂 Må spise der et par gange i hvert fald 😉
     Tusind tak søde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!