Et outfit, et ishus og den kommende weekend

Både Camilla Cecilie fra Camilla Cecilie og Natasja fra Blog Liebling har tippet om et bestemt ishus. Og derfor måtte jeg naturligvis selv besøge det. Det er klart, høhø. Derfor tog jeg onsdag aften min pæne kæreste under armen og kørte nord på. Nærmere bestemt til Sørup Is ved Esrum sø i Fredensborg. Vi har tidligere haft Hellerup med bl.a. Lydolphs Isbar som “stamsted”, men nu bor vi faktisk tættere på Sørup Is. Og både deres is, betjening og udsigt er da også lige i skabet. Jeg tænker, det skal have sit eget blogindlæg.

Mit outfit

Jeg var heldig og lokkede ikke mindre end ni outfitbilleder ud af min kæreste. Han er ellers ikke meget for det. Og da slet ikke, når der er andre mennesker. Den tynde, løse bluse ved jeg desværre ikke, hvor er fra. Den stammer fra en bunke tøj fra min mor, som egentlig skulle afleveres i H&M. Men denne valgte altså at blive boede hos mig. Og den er ret god at have med til isspiseri, hvor tøjet ikke behøver at sidde så stramt. Ja, det er jo et meget sort og army-ish outfit. Jeg elsker det. Det er så meget mig. Mit næste blogindlæg, som allerede er skrevet, handler om efterårsgoodies. Altså tøj og accessories jeg ønsker mig til det kommende efterår. Du kan godt glæde dig.

Læs også: Dagens i sorte detaljer

Min weekend

Om lidt er det weekend, og jeg glæder mig til den. Fra i dag og til og med på søndag er der byfest i min by. Sådan en med live musik, kræmmermarked, madboder og forlystelser. Det bliver hyggeligt, og det bedste af det hele er, at det bogstavelig talt foregår uden for min hoveddør. Der er max 20 skridt derhen. Faktisk var der også byfest den dag, jeg var til åbent hus for mit hus for et år siden. Skægt at tænke på.

I aften kommer min svigerfar og hans kone til middag. Vi skal grille. I morgen skal jeg først til tandlægen, og derefter kommer min søster og niece. Vi skal bare råhygge til byfesten og hjemme hos mig. Resten af weekenden skal jeg sortere min garderobe. Alt skal ud på sengen. Det har jeg vist skrevet før, men nu kan det ikke vente længere. Jeg kan ingenting finde i mit walk-in closet. Jeg vil forsøge mig med en såkaldt Capsule Wardrobe, som fineste Signe fra Use Less skriver om. Og således fik jeg linket til hele tre bloggere i dagens blogindlæg.

God weekend!


VILA jakke // ukendt bluse // Black Swan Fashion top // H&M jeans // Adax håndtaske

Deichmann støvler // Daniel Wellington ur // Forlovelsesring // Kærestering


13 Comments

 1. Ida
  29. august 2016 / 06:35

  Det lyder lækkert med isvisit – må du lige vise billeder af 🙂
  Håber at byfesten var god og hyggelig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. august 2016 / 18:46

   Ja, det er jo om at nyde sommeren, mens den er her 😉 Der kommer et par billeder i morgen 🙂
   Det var helt vildt hyggeligt 🙂

 2. 28. august 2016 / 12:26

  Du SER DEJLIG UD! Elsker army stilen til dig!
  Og hvor lyder det hele bare hyggeligt ❤️
  /L

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2016 / 13:44

   Hvor er du sød, tak 🙂 Jeg elsker den jakke. Tror faktisk ikke, jeg har andet med army i min garderobe..
   Det har været og er så dejlig en weekend 🙂 Jeg har hygget mig (lidt for meget) alle tre dage 😉

 3. 26. august 2016 / 22:01

  Åh super lækkert outfit 😉 God weekend <3

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2016 / 11:31

   Tusind tak 🙂 Tak, lige over 🙂

 4. 26. august 2016 / 14:03

  Håber det var en god tur til Sørup 🙂 Jeg er personligt stor fan af deres Oldis <3 MÅMS!

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2016 / 11:31

   Det var det i den grad 🙂 Jeg fik selv en Søppe, og den var ret god 🙂

 5. Liselotte / Everyday Couture
  26. august 2016 / 09:32

  God weekend søde 😀

  Super lækre billeder, er så vild med jakken <3

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2016 / 11:31

   Tak, søde – i lige måde 🙂
   Tusind tak 🙂 Jeg elsker den jakke så meget <3

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2016 / 11:30

   Mange tak 🙂
   Tak, i lige måde – håber din har været god ind til videre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!