Øreringe fra Izabel Camille Jewelry

For nyligt modtog jeg de her helt vildt smukke øreringe fra Izabel Camille Jewelry. De er en gave fra firmaet, og jeg fik selv lov til at vælge et smykke fra deres webshop. De der kender mig ved, at jeg er tosset med feminine smykker i guld, så jeg blev nødt til at have de her til min samling. De hedder Blossom, og de er i mat, guldbelagt sølv og med en zirkon inde i blomsten. De er så smukke, og jeg ved, jeg vil få dem brugt rigtig meget. De findes HER, hvis I er interesserede i dem, og så findes de også i andre materialer.

Izabel Camille Jewelry laver utroligt mange flotte smykker, og det er alt fra det klassiske til det moderne og rå. Disse er bl.a. også en af mine favoritter. Ja, jeg ser min samling af Izabel Camille Jewelry smykker vokse hurtigt. Kender I Izabel Camille Jewelry, og hvad synes I om deres smykker? I kan læse mere om dem HER, hvor I også kan se alle de flotte smykker.

Share:

14 Comments

 1. 26. marts 2013 / 13:37

  Kender det godt og har indtil flere øreringe derfra… dem du har fået er virkelig fine 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   28. marts 2013 / 00:45

   Dejligt at høre 🙂 Jaaa, jeg er så vild med dem. De er virkelig smukke 🙂

 2. Kirstine Juel Leerhøy
  25. marts 2013 / 10:32

  Min samling vokser også stødt 🙂 Elsker dem også. Ved du at de af og til har udsalg på deres hjemmeside ?
  God påske 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. marts 2013 / 20:49

   Dejligt at høre 🙂 Nej, det vidste jeg ikke, tak for tippet 🙂 Jeg vil da holde øje.
   Tak, god Påske til dig også 🙂

 3. Nanna
  24. marts 2013 / 19:25

  Jeg har kun et enkelt armbånd derfra, men gad da godt eje mange flere af deres smykker 🙂 Øreringene er virkelig smukke! Til mig er de nok lidt for fine til hverdag, men jeg ville elske at bruge dem til en festlig lejlighed.

  • Lullumut
   Forfatter
   24. marts 2013 / 21:30

   Fedt med et armbånd 🙂 Ja, det kan jeg godt forstå 🙂
   Jeg vil sagtens kunne bruge dem til hverdag, så de er helt perfekte 🙂

 4. Katrine Guldbæk
  24. marts 2013 / 18:41

  De er super smukke. Jeg har selv en ring fra Izabel Camille – hun laver super smukke smykker 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   24. marts 2013 / 21:28

   Fedt 🙂 Jeg kiggede også på et par ringe derinde, men det er altid så svært med størrelsen 🙂

 5. Karina
  24. marts 2013 / 18:24

  Hvor er de bare fine 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   24. marts 2013 / 21:27

   De er så fine 🙂

 6. Guapizimo
  24. marts 2013 / 16:08

  Hvor er de bare flotte! Jeg kender godt Izabel Camille smykkerne og er tit faldet for nogle 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   24. marts 2013 / 21:27

   De er så flotte, ja 🙂 Jeg kendte dem også godt selv i forvejen 🙂

 7. Ida
  24. marts 2013 / 09:35

  Wauw hvor er de bare smukke.
  Jeg kender ikke til mærket i forvejen, men hvor er de altså bare fine 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   24. marts 2013 / 21:24

   Tak, de er så flotte 🙂
   Du må lige kigge forbi dem så, for de laver ret mange fede smykker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!