Opskrift: Sunde pandekager

Denne opskrift har faktisk været vist på min blog tidligere, men jeg synes bestemt, den tåler en gentagelse. Jeg elsker selv mad, hallo – hvem gør ikke det, og brunch er noget af det bedste i min verden. Dog er det i de fleste tilfælde hverken sundt eller billigt at bruge weekenden på brunch i byen. Så jeg tyer til at lave den selv, og halvdelen af tiden bliver det disse sunde pandekager. Til en protion er alt I behøver:

  • En moden banan
  • To æg
  • Proteinpulver, sukrin, kokosmel (valgfrit)
  • Kokosolie til at stege i (eller en anden olie)
  • Frisk frugt (valgfrit)

Denne portion er en passende størrelse til to personer, hvis der f.eks. serveres lidt frugt og juice til. Hvis I vil lave en større portion er det bare at gange op; en banan mod to æg, to bananer mod fire æg osv. Når jeg laver dejen, moser jeg en banan og kommer de to æg ud over. Hvis jeg har det kommer jeg evt. lidt proteinpulver, sukrin eller kokosmel i dejen. Herefter mixer jeg det i max et minut, og dejen er klar til at komme på panden. Velbekomme.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!