Opgrader dit T-shirt look

Opgrader dit T-shirt lookLige pt. er jeg jo på barsel, og da jeg er hjemme eller alene det meste af tiden, består min barselsuniform mest af alt af behageligt og afslappet tøj. I dag er jeg f.eks. iført mine Hunkemöller natbukser. Vi får dog besøg i aften, så der hopper jeg altså lige i noget mindre afslappet, haha.

Nu er det jo ikke meningen, at jeg skal rende rundt i nattøj hele tiden. Det kunne ellers være ret lækkert. Mens jeg var gravid, røg der kun et par enkelte ting med hjem, og min garderobe har derfor været lidt i stampe siden sidste forår. De sidste par uger har jeg researchet en del, og i dag er jeg så begyndt at rydde op og ud i mit tøj. Der er så meget tøj, som enten er slidt, eller som jeg ganske enkelt ikke bruger. Måske fordi det ikke længere er min stil eller ikke passer sammen med andet i min garderobe. Jeg vil opbygge en såkaldt capsule wardrobe med basistøj i neutrale farver. Og så vil jeg have en mindre del af min garderobe med mere sæson- og trendbaseret tøj. Det tror jeg bliver godt.

I forbindelse med mit lille garderobeprojekt, har jeg været på udkig efter et par nye tilføjelser. Bl.a. toppe og T-shirts. Jeg har både kigget på helt almindelige T-shirts og på T-shirts med detaljer. F.eks. i form af blonder. Når jeg engang skal tilbage på arbejde igen, vil jeg gerne undgå det klassiske jeans og T-shirt look. I hvert fald hver dag. Og så i stedet opgradere, så det bliver lige en tand mere lækkert. Jeg er vild med blonder, så de viste bluser her vil passe godt ind i min garderobe. Alle tre kan bruges til både arbejde, fritid og fest, og priserne er tilmed budgetvenlige.


Vero Moda bluse 159kr. // Kaffe bluse 299kr. // mbyM bluse 239kr.


Dette blogindlæg indeholder reklamelinks. Holdningerne er som altid mine egne.

2 Comments

 1. 12. marts 2018 / 21:17

  Det er nogle ret gode bud til din kapsel garderobe / capsule wardrobe. Selv sværger jeg til T-shirts med diskrete og fede detaljer, også til brug som basis T-shirts. Det handler om at finde sin egen vej og personlige garderobe. Held og lykke med projektet ??

  • Lullumut
   Forfatter
   18. marts 2018 / 21:58

   Fedt du synes det 🙂 Det er jo lige præcis om at gøre det til sin egen garderobe – hvilket det jo så også er, haha. Jeg skal også have mig et par helt enkle basis T-shirts, for de trænger godt nok til en udskiftning. Tusind tak, jeg følger med hos dig for inspiration 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!